Forrás:Pinterest

Ezo

A Skorpió ideges :Napi horoszkóp (2021. április 6.)3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai napon!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Érzelmileg feszültebb napra számíthat, nehezebben és türelmetlenebbül élheti meg a napi érzelmi helyzeteket.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Stresszesebb lehet a mai napja ami a munkájával kapcsolatosan érintheti, emiatt a kommunikációja is szélsőségesebb lehet.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Nehezebb és bizonytalanabb helyzetek a saját bizonytalanságát erősítik fel, amitől nehezebben tud a céljaira koncentrálni.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Legbelsőbb félelmeivel kapcsolatosan érhetik lelki felismerések, és tudatosabbá teheti ezzel a mindennapjait, ha foglalkozik velük és nem söpri a szőnyeg alá a helyzeteket.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Hivatása, karrierje, tanulmányai, tanfolyamok – ezek a területek lehetnek a nap folyamán a középpontban, próbálja megszilárdítani a hitét ezekkel kapcsolatosan.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Hivatása és karrierje okozhat bizonytalanságot a jelenlegi helyzetben, emiatt ridegebb szélsőségesebb lehet, és kritikusabb a környezetével..

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Érzelmei, hangulata kerülhet a nap fókuszába, anyagi és érzelmi bizonytalanságot élhet meg, amitől elveszettnek érezheti magát.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Feszültebb és idegesebb, türelmetlenebb lehet a nap folyamán, mert nehezen változtat, és nehezen adja fel a megszokottat, érdemes az elengedést gyakorolni.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Az önmagába vetett hit fontosságára hívja fel a figyelmet a mostani helyzet, hogy észrevegye, hogy mi az amiben saját maga stabilan hisz és nem engedi, hogy megingassák.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!