Forrás:Instagram/spadream_ru

Sötét karikák ellen ezek a trükkök jobbak, mint bármelyik korrektor3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mi az, ami igazán segít a sötét karikák ellen? Egy szépségszakértőtől és szupermodelltől kértük el tippeket és trükköket, és kiderítettük a legjobb szemápolási titkokat.

Harc a sötét karikákkal

A modellek számára a fáradtság egy jól ismert, állandó társ – legyen annak oka egy korai megbeszélés, egy after party vagy a mozgalmas divathetek. A párizsi divathét csúcspontja a például a 27 napos repülés, a show-k, felszerelések és események maratonjának vége, amelyek vagy csak nagyon keveset, vagy egyáltalán nem is hagynak időt az éjszakai alvásra. Ezért elengedhetetlen, hogy a modellek, akiknek az a dolguk, hogy mindig kipihenten és frissen nézzenek ki, rendelkezzenek olyan szakértői trükkökkel, amelyek elfedik a kimerültség jeleit, és amelyeket mi is bátran elleshetünk, hogy jól nézzünk ki.

A legjobb trükkök

Nehogy azt gondold, hogy a modelleknek több ideje van a pihenésre, mint neked. Ők is rohannak reggelente, és szintén kevés idejük van összekapni magukat. Ha nagyon szorít az idejük és szinte semmit nem aludtak, akkor a reggelt egy jade görgővel indítják, ezzel masszírozzák a szem alatti részt és az arcukat is. Nem csalás, nem ámítás, az előtte-utána eredmény igencsak látványos, és a szem alatti hidratálót és feszesítőt is nyugodtan bemasszírozhatjuk vele. Erre nem kell sok percet szánni, a reggeli fogmosás közben vagy után is megcsinálhatjuk, körülbelül egy percet vesz igénybe. A sötét vagy lila elszíneződésT a szem alatt és a szemüregben egyébként a finom vénák és nyirokmirigyek okozzák, amelyek akkor válnak láthatóvá, amikor nem működnek optimálisan. A szó igazi értelmében vett krémek tehát kevéssé segítenek a sötét karikákban, ilyenkor életmódváltáson is gondolkoznunk kell – írja a Vogue. Ilyenkor általában a vízhiány okozza a gondot, tehát a modellek nagy hangsúlyt fektetnek a folyadékbevitelre, és nekünk is érdemes követni a példájukat. A görgőzés mellett naponta minimum két liter vizet igyunk meg, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!