Ez az összes jó randid 2 nagy titka: leleplezzük a titkot2 perc olvasási idő

Megosztom:

Ez a kapcsolati szakértő véleménye erről.

Gondoltad volna, hogy ez ilyen egyszerű?

Régóta szingli vagy esetleg? Vagy ha nem is vagy szingli, neked is beugranak a korábbi randizós emlékek, igaz? 🙂 Szerinted mi az a 2 fix dolog amin egy randevú sikeressége múlik? Első találkozáskor főleg! Egy kapcsolati szakértő osztja meg veletek a titkot mikre érdemes figyelni-írja a The Sun.

Mi a titok?

A titok sokkal egyszerűbb mint, gondolnátok. :)) Mindössze a higiénia és az igényesség. Bizony. Ennyi. A zsíros haj, rossz lehelet, lepattogzott körmök, szóba se jöhetnek. Mindkét nemre igaz, hogyha igénytelenül jelenik meg az első találkozáskor, akkor maradandóan rossz benyomást tesz a másikra, és valószínűleg már nem lesz második randi.

Mit mond erről a randiszakértő?

Jana Hocking, kapcsolati szakértő szerint egy randevú első 5 percében kiderül, hogy lesz-e második találkozás is. Mindenki megnézi a másik ruháját, cipőjét, haját, illatát, fogait. Ha nem tetszik neki amit lát, akkor gyorsan kereket old. Hiszen mit is jelent ez? Ha nem tiszteled meg a másikat azzal, hogy tisztán, ápoltan, illatosan jelensz meg a randin, akkor ezzel azt jelzed: a, hogy nem olyan fontos számodra, b, lusta voltál rendbe szedni magad.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!