Forrás:Instagram/nail_unistella

Fotókon a tavaszi-nyári szezon legvadabb körömtrendjei3 perc olvasási idő

Megosztom:

A minimalizmus és a monokróm tendencia a köröm kiemelt irányai ebben a szezonban. Hogyan lehet követni ezt és a 2021 tavaszának és nyarának manikűrtrendjét? Mi most utat mutatunk.

Tavaszi-nyári manikűrtrendek

A stylistok már régóta nem láttak ilyet: az elkövetkező hónapokban a körmök szünetet tarthatnak a színes árnyalatok, a díszítő elemek, és az extrém formakísérletek terén is. Amikor a tavaszi-nyári divatbemutatók szépségtrendjeit keressük, egyből feltűnik, hogy a szépségguruk ezúttal a sminkekre és frizurákra összpontosították minden figyelmüket, és úgy döntöttek, hogy szünetet tartanak a gondos körömdíszítés esetében. De az idei körömszezon a rendkívüli minimalizmusa ellenére sokaknak nagyon tetszeni fog, mert minden manikűrlehetőség naponta, az élet minden területén könnyedén viselhető.

Fekete

2021 tavaszán és nyarán a fekete klasszikusok visszailleszkedtek a manikűrünkbe: kipróbálhatjuk mind a matt, mind a fényes árnyalatokat. A Chanel és a Fendi tavaszi-nyári bemutatóinál egyértelműen ez a körömszín dominált.

Klasszikus francia

A jó öreg francia klasszikus visszatért a divatos körmök közé. Idén a manikűrösök aktívan gyártják ezt a kiginomult négyzet alakú, szép körmöt, és ha még nem próbáltad ki, itt az ideje, hogy valami újat és frisset adj a megjelenésedhez.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!