Tuti tippek a még hatékonyabb munkavégzésért3 perc olvasási idő

Megosztom:

Alkalmazhatod a trükköket egyénileg, de csapatmunkában is!

Így még hatékonyabb lesz a munkád, és te is hamarabb végzel

A munka világában szigorú szabályok vannak. Van aki otthonról dolgozik, van aki munkahelyen, van aki egyedül, van aki csapatban. De a cél minden esetben a hatékony munkamenet és a jó légkör munka közben. A mai modern világban a munka területén is meg kell újulni sokszor, és nem árt követni a digitális trendeket sem. Most megosztunk veletek 5 olyan tippet, amikkel a munkavégzésed is leegyszerűsödik-írja a Vogue.

Fókuszálj az erősségekre

Szerinted mi a könnyebb? A gyengeségeiden dolgozni, vagy az erősségeid fejleszteni? Kutatások szerint, az utóbbi a könnyebb. Mindenkinek fontos a sikerélmény, és ez a munkavégzés során is így van. Ha az erősségeidre koncentrálsz, akkor általában azok legyenek a te feladataid! Ha van valami, ami gyengébben megy, akkor azt nyugodtan beszéljétek át azzal a kollégával, akinek jobban fekszik az a feladat, hogy legyen az övé. Nem kell mindenkinek mindent tudni, a lényeg, hogy logikusan legyenek felosztva a feladatok, mindenki erősségei szerint.

Motiváció

Tudod mik azok a motivációs beszédek? Már üzletágak is épülnek erre, a You Tube is tele van motivációs videókkal. Amit ebből be tudsz vetni a munkában, az az, ha időnként emlékezteted magad arra, hogy miért is szeretsz az adott helyen dolgozni. Mit nyújt neked az a munkahely, és miért is csinálod ezt az egészet. Tedd fel magadnak a következő kérdést: Miért vagyok itt, és nem máshol? Ha ezekre tudsz válaszolni, akkor saját magad motiválod majd a jó munkavégzésben.

Határidők

Valószínűleg jól tudod, hogy a határidők mennyire ösztönzőek tudnak lenni. Tűzz ki magadnak is határidőket, a saját munkaidőd szerint. Ezt már az időmanagementes cikkben is említettük, hogy az időnk jól felosztása, hatásosabb eredményhez vezet, így a munkában is.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!