Forrás: Instagram/thegentlemansarena, Instagram/marcogrob, Instagram/dobledebruce

Ki nem néznéd belőlük: Sztárpasik, akik plasztikáztattak4 perc olvasási idő

Megosztom:

Igen, Ben Affleck és George Clooney is köztük van…

Férfiak és a plasztika

Amikor a plasztikai műtétek szóba jönnek, általában mind csak a női hírességekre gondolunk, pedig nem is gondolnánk, mennyire hiúak tudnak lenni a férfiak is. Meglepő módon olyan pasik is kés alá feküdtek, akikről egyébként nem is gondoltuk volna. Ilyen például Ben Affleck, George Clooney és Ashton Kutcher is. Lássuk, ki mit csináltatott meg magán az évek folyamán!

Ben Affleck

Valaki, akitől nem várnánk, hogy küzdjön az öregedés ellen, az Ben Affleck. Márpedig a színész megjelenése egyértelműen sokat javult az elmúlt évekhez képest, és ezt nem csak az életmódváltásnak köszönheti… Ezt egyértelműen kijelentették a Gone Girl sztárjának fotói még 2016-ban: túl fiatalosnak tűnt rajtuk. A rajongók azonnal felnyögtek, miért akarna egy felnőtt, jóképű férfi úgy kinézni, mint egy húszéves fiú? Nyilván Affleck is elkapta hollywoodi fiatalság-lázát, és úgy döntött, lépést tart kollégáival. Egy hozzáértő szem azonnal észreveszi, hogy a színész nem csak az ősz haját festette be és borotválkozik, hanem egy kozmetikus is különösen körültekintően dolgozott az arca felső részén. Botoxot fecskendeztek a homlokába, átalakították az alsó és a felső szemhéjat. , és korrigálták az arca alakját is.

Ashton Kutcher

Igen, igen, és ő is azok között a férfiak között van, akik élnek a beavatkozások lehetőségével. A fiatal színész sem tudott ellenállni a külsejének kijavításán, megváltoztatta az orra alakját.

George Clooney

Egy interjúban Clooney elismerte: „A ráncok és az ősz haj nem ijesztenek meg. Tehát a Botox nem nekem való”.  Nos, a színész talán nem ismeri el a szépséginjekciókat, de mégis a sebészek szolgáltatásaihoz folyamodik. A világ egyik legjobb plasztikai sebésze, Dr. Michael Groth egyszer kommentálta az első a sztárok megjelenését, ahol nem hagyta ki a lehetőséget, hogy felfedje Clooney titkait. Egy tapasztalt orvos szerint Clooney nagyszerűen néz ki, és a sebészek szolgáltatásait nagy mértékkel veszi igénybe, kissé kiegyenesítette felső szemhéját. Nos, nem látunk semmi elítélhető dolgot, mindent tökéletesen sikerült.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!