Forrás:Pinterest

Ez a leginkább túlértékelt divatmárka a hétköznapi emberek szerint2 perc olvasási idő

Megosztom:

A legtöbben nem rendelkezünk világhírű luxusmárkák vagy designer márkák ruháival, hiszen ezeket a hétköznapi ember pénztárcája egyszerűen nem engedheti meg magának. Ám nézni attól még szabad őket, és sokan csodálva, vágyakozva nézzük az ámulatba ejtő, méregdrága ruhadarabokat. De melyik az, amit mi kisemberek és földi halandók, a leginkább túlértékeltnek gondolunk? Kiderült!

Luxusholmik és a köznép véleménye

A legtöbben hőn áhítunk egy Louis Vuitton táskát, álmodozunk egy Prada cipőről, vagy hihetetlenül szeretnénk egy Gucci ruhát vagy napszemüveget. Ennek ellenére számos olyan luxusmárka van, amit kevésbé szeretünk, és enyhén szólva túlárazottnak találjuk a termékeiket, még akkor is, ha úgysem tudnánk megvásárolni őket. De ha megtehetnénk, akkor se csapnánk le rájuk… A The List magazin most csinált egy felmérést és kiderítette, melyik luxusmárka ruhadarabjairól mit gondol a többség, és melyik brandet találják a leginkább túlértékeltnek.

A legkevésbé népszerűek

A véleményét 692 ezer felnőtt férfi és nő fejtette ki, akik az utolsó helyre a Fendit tették, tehát nagyon kevesen gondolják a márkát túlértékeltnek, mindössze 11% mondja ezt róla. Az olasz divatház közel 100 éve létezik, és úgy tűnik, népszerűbb, mint valaha. Az utolsó előtti helyre a Dolce&Gabbana került, így összességében ez a brand is elég jól teljesített a felmérésben. A kevésbé ismert Birkin szorosan követte a a Gabbanát, a válaszadók többsége pedig meglepő módon a Louis Vuittont gondolja a leginkább túlértékeltnek. Úgy tűnik, ezek a logoval ellátott luxusdarabok mégsem olyan népszerűek, mint amilyennek gondoltuk őket. Ám annak ellenére, hogy a Louis Vuitton a felmérésben nem volt túl sikeres, hasonlóan negatív eredményeket ért el a Gucci is. Tehát a válaszadók több, mint háromnegyede ezt a két márkát nem választaná akkor sem, ha lenne rá pénze. A Gucci bevételei ennek ellenére egyébként rendben vannak, 2018-ban például majdnem megduplázták a vagyonukat. A vásárlóik nagy része egyébként 35 év alatti fiatal. Vajon szeretni fogják egy évtized múlva is a termékeiket az emberek? Hát, ezt csak az idő fogja megmondani…

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!