Forrás:H&M

Itt a tökéletes farmer ruha a H&M-ből, ami minden nőnek egyformán jól áll2 perc olvasási idő

Megosztom:

Minél több ruharétegtől szabadulunk meg, annál közelebb kerülünk a tavasz érzéséhez – amely leginkább akkor érezhető, amikor harisnyát és könnyed ruhát viselhetünk. Ezt a pillanatot a H&M egyik darabjával valósíthatjuk meg a legkomfortosabba: A rövid farmerruha derékövvel az a darab, amit a szezonban mindenki a szekrényében akar látni.

Tökéletes tavaszi ruha

A tiszta pamutból készült fekete farmer anyaga és szabás szabása miatt a H&M farmerruhája igazi klasszikus, de a hosszú ujjak és a szegélynél lévő bemetszések egyszerre teszik modernné és trendivé. Nem szédítünk, ez egy olyan ruhadarab, ami minden napra és minden eseményre kiváló. Hossza lehetővé teszi, hogy szexisen visszafogottan villantsunk, az öv a derékvonalnál pedig finoman hangsúlyozza az alakunkat, amit a fekete szín előnyösen megerősít. A farmerruha széles szabása az övvel kombinálva hízelgő X-vonallá válik, tehát minden alkaton jól mutat, legyen az teltebb vagy vékonyabb. 
Forrás:H&M

Így viseld

Aminr harisnyanadrág nélkül viselhető a H&M farmerruhája, akkor már csak egy pár csizmára van szükségünk, és megvan az ideális fesztiválozó szettünk is. Míg hűvösebb az idő, feldobhatjuk különleges harisnyákkal, vidám zoknikkal. Kombinálhatjuk elegáns, agy sportcipővel, a lényeg az, hogy semmi ne vonja el a figyelmet a farmerruházat lényeges elemeiről, és hogy önmagában is megállja a helyét.  A legjobb hír, hogy a ruha mindössze 4.490 forint, így túl nagy összeget sem kell kiadnunk érte.
Forrás:H&M
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!