Forrás:Pinterest

Ezo

A Halakat a pénzügyileg megvezethetik :Havi horoszkóp (2021. május 1.-2021. május 31.)4 perc olvasási idő

Megosztom:

Kapcsolataink vannak átalakulóban.

Mérlegen a kapcsolataink

A májust indító energiák egy józanabb érzelmi helyzettel kezdődhetnek, melyekben jobban átláthatjuk párkapcsolatunkat, illetve közelebbi kapcsolatainkat, és mérlegre tehetjük az eddig eltöltött időt, komolyabb és felelősségteljesebb döntéseket hozhatunk. Vágyhatunk a romantikára, melyet külső helyzetektől remélünk, pedig előbb saját érzelmi kiegyensúlyozottságunkon érdemes dolgozni. Egy befeléfordulóbb időszak következhet, mikor értékelni tudjuk az elmúlt időszakot, a bennünk létrejött változásokat. Az elmúlt időszak a lezárások időszaka is volt, amely kapcsolatok ezt kibirták, azok tartósak maradhatnak, melyek nem állták ki, ott akár végső szakításokra is sor kerülhet, ez pedig érintheti baráti illetve párkapcsolatunkat is. Az élet kezd visszatérni a rendes kerékvágásba, egy nyitottabb időszak következik, de mégsem lesz már semmi ugyan olyan, mint volt, így alkalmazkodóképességünk ismét próbára lesz téve. Önértékelésünk, anyagi helyzetünk, értékítéletünk szintén fókuszba kerülhet, a dolgok átértékelésével egy más nézőpontból szemlélhetjük eddig megszokott világunkat.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Testvéreivel, rokonaival, szomszédaival kapcsolatos helyzetek kerülhetnek az előtérbe a hónapban, illetve rövidebb utazások és továbbképzések is lehetségesek. Párkapcsolatában romantikusabb helyzetekre számíthat.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Családi helyzete és otthona lehet a hónapban a középpontban, ezzel kapcsolatosan a stabilitást próbálja megteremteni, illetve helyreállítani, de váratlan események ismét rugalmasságra késztethetik, melyet nem kedvel, mert nem érzi jól magát tőle.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Munkája lehet előtérben, és az ezzel kapcsolatos kommunikáció sokkal kreatívabb és spontánabb helyzeteket eredményezhet, ez pedig energiát adhat. Partnerével jobban megérthetik egymást és kellemesebb beszélgetéseket élhetnek meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Párkapcsolata kerülhet előtérbe, vagy erre utaló helyzeteket élhet meg, romantikusabb lehet a hónapban, vagy vágyhat egy partnerre. A másokról való gondoskodása az előtérbe kerülhet. Hajlamos lehet alárendeződni egy kapcsolatban, erre érdemes odafigyelni.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Külső kapcsolatai, párkapcsolata, üzleti partnerekkel való kapcsolatai lehetnek a fókuszban, és okozhatnak izgalmasabb, vagy feszültebb helyzeteket. A családi mintázataira emlékeztetheti némelyik szituáció, érdemes lenne ezzel mélyebben foglalkoznia.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Tanulmányai, hitrendszere és mélyebb lelki folyamatai kerülhetnek előtérbe, biztonságot adó beszélgetéseket folytathat a családjában, vagy apjával kapcsolatos információkkal foglalkozhat.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Otthonteremtéssel kapcsolatos helyzeteken gondolkodhat, szeretne egy kiegyensúlyozott, harmonikus állapotot megteremteni, de ehhez a gyökerekig kell visszanyúlnia, hogy feldolgozhassa a traumatikusabb családi mintáit.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Befeléfordulóbb, pesszimistább, depresszívebb lehet, egy erős fáradságérzettel rendelkezhet, és egy önismerettel kapcsolatos helyzetre fog rálátást kapni, melyen érdemes dolgoznia a fejlődése érdekében.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!