Forrás:Pinterest

Öt ruhadarab, amit jobb a férfi részlegről vásárolni5 perc olvasási idő

Megosztom:

Gondoltál már arra, hogy bevásárlási kedvedet a férfi osztályra költöztesd? Megmondjuk, hogy ezentúl mely pasiknak szánt ruhadarabokat vásároljuk meg magunknak, mivel garantáltan találunk ott valamit, amitől sokkal menőbbnek tűnhetünk.

Ruhák a pasiktól

Nem nagy titok: imádunk vásárolni. De bármennyire is kellemes az üzletekben nézelődni, a shoppingolós hangulatunk gyakran csalódással végződik. Ám a probléma megoldása gyakran csak egy karnyújtásnyira (pontosabban egy mozgólépcsőnyire) van, és férfi részlegnek hívják. Ha jó alapdarabokat keresel, érdemes inkább ott körülnézni, mert a férfi osztályon történő vásárlás nemcsak a bármilyen méretű frusztrációtól segít megszabadulni, de a túlméretezett, tervezői darabokra emlékeztető szetteket is sokkal könnyebb ezekkel a ruhákkal létrehozni. Mutatjuk is, mikre érdemes innen beruházni.

Ingek

A fehér ing az egyik abszolút klasszikus, és biztosan nem hiányozhat a divatrepertoárunkból. A tökéletesen testre szabott modellek helyett azonban széles szabás, leesett váll és extra hosszú ujj lesz a támaszunk – ezért jobb, ha ezt egyenesen a férfirészlegen keressük. Itt egész évben nagyszerű darabokat találunk, mindenféle színben és mintában. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kigomboljuk új kedvenc darabunkat, lazán becsúsztatjuk passzos farmerünkbe, és feltekerjük az ujját. Ugyanez vonatkozik a favágó ingekre is, számtalan férfi formatervezés létezik, és általában robusztusabb anyagból készülnek, amik a hűvösebb napokban is tökéletes mindennapi társsá teszik őket. 

Pólók

De nemcsak az ingekért érdemes az ellenkező nem butikjaiba beugrani, a pólóinkat is ajánlott inkább ott vásárolni, mert sehol máshol nem szerezhetünk ilyen laza oversized modelleket, amelyekben olyannak tűnhetünk, mintha egyenesen egy divatmagazinból léptünk volna elő. Akár kerek, akár V-nyakú, hosszabb vagy rövidebb ujjú – a választék általában hatalmas, és garantáltan nem okoz csalódást. A laza vágások pillanatok alatt 90-es évekbeli érintést kölcsönöznek a megjelenésnek – mi mást kívánhatnánk, ha nem ezt?

Kötött kardigánok

A kardigánok jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek, és mindenkinek kötelezőek. De legyünk óvatosak! Az igazán menő termékeket kedvenc üzleteinek férfi részlegében találhatjuk meg. Szélesebbre vannak vágva, így hűvös hőmérsékleten könnyebben alájuk öltözhetünk, és általában egy kicsit hosszabbak is, ami automatikusan alkalmi megjelenést kölcsönöz nekik. Ezenkívül a gyapjú gyakran durvább és vastagabb – így feltételezhető, hogy sokáig bírja majd. Ha a kreáció túl férfias a számodra, csak tedd a kezed a gombokra, és cseréld ki őket valami figyelemfelkeltőbbre -így valóban egyedülálló darab lóg majd a szekrényedben. 
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!