Forrás:Pinterest

Ezo

Hány évesen találkoznak a csillagjegyek az igazi szerelmükkel?5 perc olvasási idő

Megosztom:

Az állatöv különböző jeleinek képviselői eltérő módon viszonyulnak a szerelem kereséséhez – vannak, akik nagyon fiatalon készek egy komoly kapcsolathoz, míg mások éppen ellenkezőleg, inkább várakoznak, és először megvalósítják önmagukat.

Csillagjegyek és a szerelem

Természetesen a komoly kapcsolat kezdetét és a valódi érzéseket nem lehet megjósolni napra pontosan, de néha hasznos a csillagok alapján információhoz jutni. Melyik a különböző csillagjegyek szeretetkora, és mikor jött el ténylegesen az idő ahhoz, hogy szerelembe essenek? Cikkünkből kiderül.

Kos

A Kos körülbelül 25 éves korában találkozik a lelki társával. Akkor, amikor ennek a jelnek a képviselői még mindig a felnövés szakaszait élik, és megpróbálják kitalálni, kik ők valójában. Fontos, hogy a Kos megtalálja az életcélját, és a szerelem is ennek a része. Ezen túlmenően a komoly kapcsolat kialakulásának vágya ebben a korban meghatározó pillanat a Kosnál – ekkorra tud olyan lenni, amilyen ő valójában.

Bika

A Bika 18 éves korában találkozik az igazival. Nyilvánvalóan még nagyon fiatal, de van valami izgalmas abban, hogy fiatalok és szerelmesek vagyunk. Abban a korban, amikor a körülötted lévő világ még mindig rejtély, és a barátok az élet fontos részét képezik, van egy lelki társad is, aki megértheti, mit élsz át.

Ikrek

Az Ikrek először 19 évesen találkozik a szerelemmel. Kíváncsisága miatt nagy valószínűséggel nem marad sokáig ezzel a személlyel – mert számára egy kicsit mindig fájó, ha elkötelezi magát valakivel. Ám ha el is veszítik ezt a kapcsolatot pár évig még tutira visszajár ehhez az emberhez, és ha eljön az ideje, eldönti vele akar-e véglegesen maradni.

Rák

A Rák gyermekkora óta az igazi szerelemről álmodozik, így nem meglepő, hogy 21 éves korában találkozik a lelkitársával. Azt akarja, hogy kapcsolatuk tele legyen romantikával és tisztelettel – ezek a fő tényezők, amelyekre a Rák egész életében vágyik, és ha a reményei beigazolódnak, a kapcsolat erős és tartós lesz.

Oroszlán

Az Oroszlán körülbelül 27 évesen találkozik a másik felével. Ez a csillagjegy nem fogadja el a komoly kapcsolat gondolatát, amíg meg nem érti, mit akar az életből. Ez eltarthat egy ideig, és ebben az időszakban elgondolkozik azon, hogy helyes döntés volt-e várni. Végül megértik, hogy helyesen cselekedtek, mert ez idő alatt az Oroszlán megnyílik a szerelem és a komoly kapcsolat lehetősége előtt, és végre a legjobb oldalát tudja mutatni.

Szűz 

A Szűz kivétel a szabály alól: a csillagjegy számára nem szükséges szeretni ahhoz, hogy lelki társa legyen. A Szűz egy “komoly” jel, aki először szeret mindent megoldani maga. Inkább a munkára és a a vagyonszerzésre gondolnak, mint a romantikára és a randikra, és inkább töltenének időt a saját vállalkozásuk megkezdésével vagy vesznek részt egy buliban. De ha a Szűz találkozni akar valakivel, aki azonos az elveiket és értékeivel, akkor képes lesz erős és tartós kapcsolatot létrehozni.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!