Forrás:Pinterest

Ezo

Az Oroszlán átalakuláson megy keresztül: Heti horoszkóp (2021. május 3. – 2021. május 9.)4 perc olvasási idő

Megosztom:

Vidámabb hangulatban leszünk a héten.

Váratlan események hete

A héten a Bika és a Vízöntő energia keveredik erősen asztrológiai szempontból, ez pedig a stabilitásra vágyó helyzetek, és a hirtelen váltások kettősségét adják, melyek okozhatnak feszültebb pillanatokat. Gyorsabban szeretnénk haladni, mint ahogy lehetséges, ez pedig türelmetlenséghez vezethet. A hét eleje egy szabadabb érzelmi állapottal indulhat, mely a közösségek és a baráti kapcsolatok felé irányíthatja a figyelmünket, illetve a Vízöntő lehet romantikusabb hangulatban. Ezt az állapotot egy felelősségteljesebb energia is áthatja, mely a helyzetek odafigyelésére irányíthatja a figyelmet. A hét közepétől egy dinamikusabb energia veszi kezdetét, gondolkodásunk, kommunikációnk erőteljesebb lesz, jobban haladnak ügyeink, hangulatunk javul, az Ikrek jegyűek kimondottan támogatva lesznek. Az előttünk álló hét tehát, egy támogatottabb hét, melyben lassú javulás figyelhető meg világi szinten is a mindennapokban, és a hit és remény erősödik.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Külső kapcsolataiban, párkapcsolatában előforduló feszültségek a gyermekkori traumákat hozhatják felszínre, amellyel érdemes foglalkoznia.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Jobban beleérez saját lelki helyzetébe, mélyről jövő lelki problémák hirtelen megvilágosodást eredményezhetnek, de saját árnyékos oldalára is rámutathatnak, melyet elfogadva fejlődhet.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Lelkesen és optimistán vághat neki egy helyzetnek vagy szerződésnek, de sajnos a tisztánlátása elvakultabb, így érdemes lesz ezeket a helyzeteket alaposan megfigyelni és tudatosan kezelni. Hét közepétől egy dinamikus időszak következik.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Ismét családi kapcsolatai kerülnek az előtérbe, anyasággal, vagy anyjával kapcsolatos események, vagy emlékek jöhetnek elő. Partnerkapcsolatában egy mérgező helyzet ismét erősödhet.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai és szereplési kedve lecsendesedettebb lehet, de belül, mélyen még dolgozik az egoja, de egy erős átalakuláson mehet keresztül.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Zárkózottabb lehet a héten, de egyben otthonosabban is érezheti magát egy folyamatban, melyben tüzesebben és erősebb hittel vesz részt.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!