Forrás:Instagra/kensingtonroyal

Miért nem viseli Vilmos herceg a jegygyűrűjét?3 perc olvasási idő

Megosztom:

Lehet, hogy ezt korábban nem is vetted észre, de tény, hogy Vilmos herceg csak egyszer viselte eljegyzési gyűrűt – saját esküvőjén. És utána azonnal le is vette…

Levette

Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője 2011. április 29-én volt, azóta senki sem látta a cambridge-i herceget gyűrűvel az ujján. Nagyon egyszerű okból, nem akarja viselni. Ez a döntés sokak számára furcsává vált, a közösségi hálózatokon heves vitákat folytatnak miatta, méghozzá rendszeresen, sokszor napokon át. Ám mint kiderült, a herceg már az esküvő előtt is jelezte hozzáállását a gyűrűkhöz, és akkor vagy nem tulajdonítottak ennek jelentőséget a rajongók, vagy egyáltalán nem figyeltek arra, mit mondott.

Ezért vált meg tőle

Nyílt titok, hogy Vilmos herceg ellenzi a férfi ékszereket, a jó órák kivételével. Utálja a férfiak gyűrűit, és ez alól a jegygyűrű sem kivétel. Vilmos herceg egyébként nincs egyedül, egyfajta családi hagyományt folytat, Fülöp herceg (II. Erzsébet férje) sem viselte a gyűrűjét, Károly pedig személyes ujjlenyomat alá rejti a kisujján, ahol senki sem látja (ebből gyakran az a következtetés vonható le, hogy a walesi herceg szintén figyelmen kívül hagyja a jelképes házasságot). Az egyetlen kivétel Harry herceg, aki Meghan Markle-val kötött esküvője óta nem vette le a gyűrűt.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!