Forrás:Instagram/juliesfi

A 2021-es tavaszi trend, amit a horoszkópod alapján ki kellene próbálnod4 perc olvasási idő

Megosztom:

Nézd meg, melyik lesz a kedvenc alapdarabod a csillagjegyed alapján!

Divathoroszkóp

Az escapista trendektől, a minimalista, az otthoni melegítős szetteken át, vagy a vicces, celebek által jóváhagyott kiegészítőkig rendkívül sok új divattrendet jelent meg idén tavasszal. De ne félj, az asztrológia és a csillagjegyed segít, hogy könnyebb legyen a választás a bőség zavarában. Mutatjuk is, melyik az az új trend idén tavasszal, amit a horoszkópod alapján mindenképp ki kell próbálnod!

Kos: a 90-es évek sportos trendje

Kosként magabiztos, határozott és motivált személyiség vagy, aki nem riad vissza a versenyektől. Kiváló szervezési készségekkel büszkélkedhetsz, és a gyorsaság, az összpontosítás is az erősségeid közé tarozik. Képes vagy minden feladatot fiatalos erővel és energiával ellátni. Meglehetősen bonyolult vagy és közvetlen, így számodra a 90-es évek sportrendjei a legtesthezállóbb tavaszi szettek.

Bika: Overál

Bika vagy, ami azt jelenti, hogy mindenáron kényelmes akarsz lenni. Ne aggódj, nem kell összeraknod egy egész szetted, csak bújj bele egy elegáns overálba. Tökéletes munkába, irodába, és nap végén kényelmesen el is feküdhetsz benne a kanapén.

Ikrek: Yin-Yang

Neked aztán be nem áll a szád! Flörtölhetsz vagy épp vitatkozhatsz, a hangulatingadozásaid lehetetlen követni. Tehát miért ne lenne lehetne a tiéd a Yin-Yang trend ahol az ellentétes fekete és fehér színek kiegészíthetik egymást?! Ennél jobb és találóbb divatalap nincs is a számodra!

Rák: Gyöngyök

Rákként a jelenlegi gyöngy ékszerek tökéletesek az érzékeny és intuitív oldalad felfedezéséhez. Hasonlóan a gyöngyökhöz, neked is van egy rétegzett személyiséged, különböző hangulatokkal és érzelmekkel, és mélységekkel.

Oroszlán: Couture szoknyák

Magával ragadó, erős személyiséged van, tehát a szoknyáidnak legyen olyan érzéki díszítése vagy szabása, mint amilyen te magad vagy. Akár mini, akár maxi darabot választasz, a couture szoknyák azonnal felhívják rád a figyelmet- és fürödhetsz a tekintetekben, hiszen úgyis azt szereted, ha mindenki veled foglalkozik.

Szűz: Redőzött trend

Szűzként logikus és szisztematikus vagy mindenben amit csinálsz, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy szórakoztató. A redők nagyon felpezsdítőek, ugyanakkor praktikusak és kifinomultak – akárcsak te.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!