Forrás:Instagram/blakeisrare, Instagram/demilovato, Instagram/maverickmariposa

Az 5 legfurcsább plasztikai műtét, amit a sztárok elvégeztettek magukon5 perc olvasási idő

Megosztom:

Egyes hírességek szokatlanul nagy rajongói a szépészeti beavatkozásoknak, és nem riadnak vissza attól, hogy átalakítsák magukat. Ám akadnak bőven olyan sztárok, akik nem szokványos szépségtranszformációkon mentek keresztül.

Furcsa műtétek

Mindenkinek más elképzelése van a szépségről: valaki azt gondolja, hogy a pufókabb arcok szépek és aranyosak, míg mások nem szeretik az ilyen arcszerkezetet. A hírességek világa különösen gazdag ilyen példákban, és a sztárok gyakran igyekeznek is korrigálni a megjelenésük olyan jellemzőit, amelyek nem felelnek meg a mindenki által elfogadott szépségideálnak. Igen ám, de alávetik magukat olyan műtéteknek is, amelyeket észre sem veszünk. Dmitrij Szaratovcev plasztikai sebész most elárulta a legszokatlanabb manipulációkat, amelyeket a sztárok meg mertek tenni.

Kim Kardashian: köldökplasztika

A Kardashian klán egyik leghíresebb nőjének átalakulása évek óta beszédtéma. De most nem a fenéknagyobbításról vagy a mellplasztikáról fogunk beszélni, amelyeknek köztudottan alávetette magát. Sokkal érdekesebb, hogy Kim elvégeztette magán a köldökplasztikát. Ez a második szülés és a jelentős fogyás után történt, és Kim személyesen vallotta be, hogy formája már nem felelt meg neki, és egy szakemberhez fordult, aki bizonyos manipulációk segítségével visszaadta a köldöke eredeti megjelenését. Elég fura, nem?

Chrissy Teigen: hónalj zsírleszívás

A bájos, élénk arcvonásokkal és kedves pufók arcokkal rendelkező modell egyszer azt mondta, hogy szinte semmin sem változtatott magán, de azt bevallotta, hogy volt hónalj zsírleszívása. Ezen a területen a felesleges lerakódások meglehetősen gyakori problémát jelentenek a gömbölyded alkatú lányok körében, ami elég feltűnő, ha a szűk, ujjatlan ruhát viselnek. Az ilyen típusú műtéti beavatkozással a probléma azonban könnyen megszüntethető.

Blake Lively: Áll plasztika

Egy masszív áll, amely nem harmonizál az arc általános arányaival, meglehetősen kellemetlen lehet a tulajdonosának. A plasztikai sebészek azonban már rég megtanulták korrigálni, így nők és férfiak is igénybe veszik ezt a műveletet. Egy ilyen beavatkozás mellett döntött Blake Lively színésznő is, aki az arc alsó harmadában súlyos arányokkal született, amit a plasztikával tökéletesen helyreállítottak.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!