Forrás:Pinterest

Karmikus szerelem: Így ismerheted fel lélektársadat4 perc olvasási idő

Megosztom:

Mi a karmikus szerelem? Mindent elmondunk, amit tudnod kell erről a ritka kapcsolatról és arról, hogy mely funkciókkal ismerheted fel.

A karmikus szerelem két ember sorsszerű kötelékét írja le. Nem számít, hiszel-e a szerelem ebben formájában, vagy sem – a története mindenképpen lenyűgöző. Itt megtudhatod, hogy mi áll pontosan a jelenség mögött, hogyan ismerheted fel az ilyen kapcsolatot, és miért lehet bonyolult és fájdalmas az előre elrendeltetettsége ellenére.

Mi a karmikus szerelem?

A karmikus szerelem fogalma az úgynevezett lélekpartnerület elméletén alapszik. Eszerint két embert egymás mellé határoz köt a sors, mert az előző életükben találkoztak, és emiatt különleges kapcsolatban állnak egymással. A karmikus szeretet tehát több életen át létezik, és előírja, hogy az emberek újjászülessenek és kötődjenek A két embert, akit ilyen kapcsolat köt egymással, lélektársnak, vagy ikerléleknek is nevezik. Mit jelent a “karma” szó ebben a sorsdöntő szerelem esetében? Erről később majd beszélünk. Először megmondjuk, hogy mely jellemzőkkel ismerhetjük fel a karmikus szerelmet és ezáltal a lélektársat, ha találkoznunk kellene velük.

Így ismered fel

A “normális”, sors nélküli kapcsolathoz képest a karmikus szerelem még erősebb és még intenzívebb. Bizonyos szempontból egy ilyen kapcsolat akár ijesztő is lehet, ha nem tudjuk, hogyan kell kezelni. Azt is összegyűjtöttük, mely jelek utalhatnak arra, hogy megtaláltad a lélektársadat.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!