Forrás:Pinterest

Ezo

A Bika sötétebb időszakot élhet meg :Havi horoszkóp (2021. június 1.-2021. június 30.)4 perc olvasási idő

Megosztom:

Itt az ideje elengedni azt, ami nem szolgál már bennünket.

Lezárások hónapja

A június első fele egy kimondottan feszültebb állással indul, melyben a mélyből jövö energiák felszínre, vagy tudatunkba hozhatják azokat a helyzeteket, melyek feszültséget okoznak, és kirobbanhatnak olyan viták szűkebb környezetünkben, melyek régóta felhalmozott eredeztethetők. A hónapban erős élethelyzeteket kaphatunk, melyekben a lezárás és az elengedés lehet a téma, ezek szituációk arra tanítanak, hogy saját korlátozó dolgainkat engedjük el, legyen ez akár egy régóta nyomasztó helyzet, vagy párkapcsolat, vagy baráti kapcsolat, munkahely stb. A saturnusi helyzetek mind tanító feladatokat foglalnak magukba, egy belső átalakulást eredményeznek, melyek nem minden esetben könnyűek, de stabilak, és tartós értékekhez juthatunk általa. A hónapban a romantikára is lesz lehetőség, kimondottan támogató energiákat kaphatunk hozzá, de érdemes nagyon tudatosnak maradni, nehogy csak illúzió legyen a helyzet, illetve, hogy ne csapjanak be minket, vagy ne csapjuk be mi önmagunkat.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Egy belső lelki átalakulás lehet a hónapban a középpontban, a legbelsőbb, tudatalatti félelmek kerülhetnek az előtérbe, hogy rávilágítsanak azokra a régi traumákra melyeken még dolgoznia kell, hogy tudatosabb lehessen.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Szenvedélyek, szerelmi kapcsolatiok, vagy annak hiánya állhat majd a középpontban, a lelke sötétebb oldalára is rámutató helyzeteket eredményezve, hogy elfogadja jobban önmagát.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Érzelmesebb lehet a hónap, a karrierje és a jövője építése lehet a fókuszban, és az ezzel kapcsolatos élethelyzetek segíthetnek céljai kijelölésében.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Vágyak, remények és az anyaság, otthon és otthonteremtés lehet a középpontban, illetve a családi kapcsolatok ápolása, és annak fontossága. Érdemes figyelni, hogy ne ragadjon a múltban sokáig.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Önismeret, igazságkeresés lehet a hónap egyik feladata, mert nem minden esetben tudja harmonikusan megélni a számára igazságtalannak vélt helyzeteket, de van amikor önzővé válhat.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Rugalmasságra taníthatja ez a hónap, mert szélsőségesebb, kiszámíthatatlanabb eseményeket hozhat, ami feszültebbé teheti, mert merev napirendhez van szokva, és erős a kritikai érzéke, de ettől rideggé válhat.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Értékrendjében bekövetkező gyökeres változást hozhat a hónap, és egy teljesen átalakult gondolkodással kezdheti meg az új évet, melyből már száműzheti azt, ami nem szolgálja a fejlődését.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Szenvedélyen keresztül élheti meg a saját értékrendjéhez való viszonyulást, a féltékenység, és a birtoklás témaköre előtérbe kerülhet a hónapban.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!