Forrás:h&m.com

Cipőtrend: Ez a H&M papucs olyan, mintha egy tervező készítette volna2 perc olvasási idő

Megosztom:

Szeretjük a nyarat, és vele együtt a finom fagylaltokat, fürdést a tóban, hosszú nyári éjszakákat a barátokkal és gyönyörű, szellős nyári ruhákat. Mi más nem hiányozhatna még?! Hát, egy stílusos papucs. Az ilyen laza szellős lábbelik nem csak kényelmesek, de igazán sikkesek is lehetnek – különösen, ha fonott bőrből készülnek. A H&M-nél most találtunk egy olyan darabot, ami hihetetlenül olcsó, ráadásul olyan, mintha egy tervező készítette volna.

Olcsó papucs, magas színvonal

Akár a Bottega Veneta, akár a Loewe jön szóba, a két luxusmárka a kollekcióiban többször is a fonott bőrre támaszkodik. Nem csoda, hogy a fonott megjelenés hála a két brandnek népszerű lett a szezonban, és sokkal elegánsabbak és jobb minőségűek, mint a többi nyári lábbeli. De nem kell azonnal méregdrága luxustermékekre költened, a te szíved is jobban ver majd ha meglátod, mennyire menő a H&M 6495 forintos papucsa.
A H&M-ből most 6495 forintért vásárolhatunk olyan papucsot, amit mintha tervező készített volna. Forrás:h&m.com

Olyan, akár egy tervezői darab

Kedvenc svédországi szandálunk puha bőrből készült, négyzet alakú talppal. A fénypont azonban mindenképpen a bézs színű keresztezett és fonott bőrszíj. A szandál tehát igazi figyelemfelkeltő a lábunkon, és megéri érte gyorsan lecsapni, hiszen kevesebb mint hétezer forintba kerül. Sőt, ha sárga színben választjuk, most akár 3995 forintért is a miénk lehet egy ilyen különleges lábbeli, mert ez a tónus jelenleg akciós a márkánál. Na ugye, hogy nem is kell azonnal tervezői darabot viselni, hogy méregdrágának tűnjön a szetted!
Sárga színben még olcsóbban, akciós áron 3995 forintért is hozzájuthatunk. Forrás:h&m.com
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!