Forrás:tiktok

Senki sem hiszi el, hogy már 40 évesek: Ők a világ legfiatalabb külsejű női2 perc olvasási idő

Megosztom:

Mindenki gyereknek gondolja őket, aki látja a videóikat.

Nem öregszenek

Valószínűleg senki sem fogja vitatni, hogy nálunk nőknél öregedés elleni küzdelem, az amibe a legtöbben rengeteg időt és erőfeszítést fektetünk. Ám a fiatalos külső leginkább csak a genetikának vagy a jó bőrápolási rutinnak köszönhető. Legalábbis ezt állítja a világ három legfiatalosabb külsejű nője, akiket mindenki tinilányoknak néz. A szóban forgó három Instagram celeb Anna McNulty, Munera és Amatul egyaránt csatlakoztak egy TikTok kihíváshoz, amelynek során az emberek megtippelhették valódi életkorukat – de nem akartak hinni a nőknek.

Évtizedeket tagadhatnak le

Egy dalt utánozva Amatul, akinek 127K TikTok követője van, egy videóban megmutatta a tippeket, és a legtöbben 17-nek nézték őt. Aztán elárulta, hogy igazból 42 éves, és a nézők nem találtak szavakat. “Olyan csinos vagy! Egy nappal sem nézel ki 25 évnél öregebbnek. Nehéz elhinni!” – írta az egyik kommentelő.
Forrás:TitTok/emi.rqb
Anna McNulty YouTuber is csatlakozott a trendhez, és megosztott egy videót 6,5 millió követőjének, amelyen ő is megmondta a korát. A videóban azt is elárulta, hogy sokan 12-14 évesnek hiszik őt. Igazából 19 éves, de tényleg nagyon babaarca van.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!