Forrás:Pinterest

Lehet, hogy anyapótló vagy a párkapcsolatodban? 5 jel, ami erre utal4 perc olvasási idő

Megosztom:

Nyugi, azt is eláruljuk, hogyan tudod megszakítani ezt a rendkívül káros jelenséget.

Felbomló egyensúly

A férfi és női kapcsolat akkor működik jól, ha egyenlőség van benne. Korunk egyik gyakori jelensége és mondhatni “betegsége”, amikor a nő a férfit szinte “örökbe fogadja” – és egy “anya és gyermek” formátumú kapcsolat jelenik meg. Hogyan lehet észrevenni és megállítani ezt a tendenciát? Miért pusztító a szerepváltás a párkapcsolatban? És hogyan építhetünk ki egy egészséges partnerséget? Tatu Feodoridi pszichológus és pszichoterapeuta beszélt erről, elmondta a jeleket, és hasznos tanácsokkal látott el mindenkit – ezeket a tippeket vesézzük most ki.

Teljes kontroll

Fontos megkülönböztetni a női gondoskodást a férfi felett gyakorolt ​​teljes irányítástól. Ha nyomon követed, milyen inget kell viselnie, beállította-e az ébresztőt, megette-e a reggelijét, elfelejtette-e programját, ebédelt-e, az már mind egy rossz jel. Ez az ő felelőssége, és a következményekkel is meg kell küzdenie. Nyugi, nem valószínű, hogy egy fontos találkozóra tréningruhában megy…

A vágy, hogy irányítsd az összes pénzügyi bevételét

A mai világban sok nő többet keres, mint partnere, és ez normális. Ha azonban arra törekszel, hogy pénzzel urald a kedvesedet, az már egészségtelen kapcsolatra utal. Ebben az esetben gondolkozz el azon, hogy mit hagytál meg neki? Gyakorlatilag semmit…

Túlzott függetlenség

Ha magad próbálod meg kezelni a nehéz helyzeteket, anélkül hogy a párod segítségét kérnéd, és hívod a vízvezeték-szerelőt, vásárolsz és szervezed le a nyaralást, és mindezt azért csinálod mert úgy gondolod a partnered erre nem képes, szintén változásokra lesz szükség.

Úgy beszélsz vele, mintha gyerek lenne

Morgolódsz a pasid miatt, szidod, majd éppen ellenkezőleg – megdícséred, és kicsinyítő beceneveket találsz ki neki. Ez oda vezet, hogy a férfi óvakodni fog tőled csak azért, hogy ne essen ma “anya” rossz hangulatának áldozatául.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!