Forrás:Pinterest

Ezo

A Skorpió érzelmekkel fűtött nap elé nézhet :Napi horoszkóp (2021. július 18.)3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Dinamikusabb napot tölthet el a családjával, de figyeljen oda a kommunikációra, mert félreértések adódhatnak, amiből aztán vita is kerekedhet.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Szenvedélyesebb helyzetekre vágyik partnerével, vagy szeretne egy szenvedélyes partnerkapcsolatot. Ennek lehetősége adott, de figyeljen oda, hogy ne ragaszkodjon túlzottan.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Partnere érzelmesebb beszélgetésre vágyhat, így ne magyarázza, racionalizálja túl a dolgokat, hanem töltsenek el együtt egy kellemes napot ha megtehetik.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmileg kellemesebb nap lehet, mint a tegnapi, de a hét végére fáradtnak és leterheltnek érezheti magát, fontos lenne, hogy töltődjön családja körében kellemesen érezze magát.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai, szenvedélyei elragadhatják, túlszerepelhet, túlköltekezhet, így érdemes odafigyelni, hogy minél közelebb legyen az „arany középúthoz”.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Rendszerezés, precizitás jellemezheti a mai napon, érdemes kívül-belül nagytakarítást végeznie, és már nem szolgáló helyzeteket elengedni. Figyeljen arra, hogy ne legyen nagyon kritikus sem magával, sem másokkal szemben.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Úgy érezheti, hogy nem érvényesül megfelelően az akarata a partnerével/közeli kapcsolatával szemben, hiába próbál róla beszélni.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!