Forrás:Pinterest

Sztárok akik legjobb barátok voltak, de csúnyán összevesztek4 perc olvasási idő

Megosztom:

A hírességek pontosan tudják, hogyan kell barátkozni, és úgy tűnik, tökéletesen elsajátították a veszekedés művészetét is. Most sztárbarátok közötti legdurvább balhékról számolunk be nektek.

Megszakadt kötelékek

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy-egy szorosnak hitt barátság megszakadt valamilyen nézeteltérés miatt. Legtöbbször egy férfi, vagy egy világnézettel kapcsolatos ellentét okozza a kötelék bomlását, de nők között nem ritka az egymás iránt érzett irigység vagy féltékenység sem, ami megmérgezi a jó viszonyt. Bizony, ez még a hírességekkel is előfordul. Lássuk a legdurvább cicaharcokat!

Paris Hilton és Kim Kardashian

A 2000-es években Paris Hilton és Kim Kardashian szinte minden eseményen együtt jelentek meg, szenvedélyesen átölelve egymást minden fényképen. De aztán a szoros kapcsolat megszakadt. Paris egyszerűen nem tolerálta a versenyt legjobb barátjával. Kardashian az összes fotón erőt fitogtatott, ráadásul mindenki róla kezdett el beszélni és szépségideál lett belőle, így gyakorlatilag véget ért a „Paris Hilton korszak”. A volt királynő nem tudta elviselni ezt a veszteséget, és sürgősen felszámolt minden kapcsolatot Kimmel. Igaz, néhány évvel később újra barátok lettek – ma már Kardashian és Hilton szoros kapcsolatban állnak, és boldogan töltik együtt a hétvégéket Kimmel és a gyermekeivel.

Gwyneth Paltrow és Winona Ryder

A kilencvenes évek végén a színésznők elválaszthatatlanok voltak. Egyetlen parti sem volt, amin ne kézen fogva, ölelkezve jelentek volna meg. De ezek a sztárok sem tudták elkerülni a balhét. Annak ellenére, hogy a barátok közötti veszekedések leggyakoribb oka általában egy férfi, akibe mindkettő önzetlenül szerelmes, ezúttal szó sem volt a végzetes jóképű férfiról. Gwyneth és Winona nem tudtak szerepet megosztani egymás között a Szerelmes Shakespeare című film esetében. Ryder szerint a szerepet eredetileg neki szánták, barátnője pedig alattomos módon elvette nemcsak a filmben való szereplés lehetőségét, hanem az áhított Oscar-t is.

Paris Hilton és Nicole Richie

Amint az idő is mutatja, Paris Hilton általában nem jön ki túl jól más sztárcsajokkal. Így történt ez Nicole Richie színésznővel is, akivel már gyerekkorától kezdve legjobb barátnők voltak. 2005-ben hirtelen mindketten interjúkban kezdték el pocskondiázni egymást, a veszekedés oka pedig ismét a verseny volt. Igaz, ellentétben a Kim Kardashiannal való barátsága esetében, itt maga Paris is az irigység áldozata lett. Paris szerint éppen ő segítette Richie hírnevét, ő pedig sárdobálással viszonozta ezt.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!