Forrás:Pinterest

Ezo

A Rák elveszettnek érzi magát :Napi horoszkóp (2021. július 20.)3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Felnagyítva élhet meg egy olyan helyzetet, ami rávilágíthat családi mintázataira, és segíthet, hogy a felismerés által tudatosabban kezeljen egy szituációt, ami elsősorban párkapcsolatát érintheti.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Féltékenység, birtoklás, ragaszkodás, ez a három témakör érintett lehet továbbra is egy gondolati síkon létrejött esemény miatt, vagy egy szélsőségesebb kommunikációban kerülhet elő.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Érzelmesebb, lelkisebb napra számíthat, a hangulata ingadozóbb lehet, ettől nehezebben tud dönteni így bizonytalanabbnak élheti meg a mai napot.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Anyai szerepében, anyaságában, érezheti magát elveszettebbnek, férfiak pedig anyáskodó partnerrel kerülhetnek ma kapcsolatba. Szentimentális, múltban kalandozó nap elé nézhet.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

A saját vágyai kerülnek előtérbe, és önmegvalósító eseményekben vehet részt, de sokkal nehezebben tudja érdekeit érvényesíteni, ez pedig belső feszültséget okozhat.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Vágyai és érzelmei kerülhetnek ellentmondásba a mai napon, vagy nem tudja őket megfelelően kifejezni. Hivatásában az anyagiakkal kapcsolatosan is felbukkanhat egy helyzet vagy esemény.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Önmaga és a külvilág továbbra is kettősséggel van jelen a napjaiban, érdemes odafigyelni, hogy ne befolyásolja annyira a mások véleménye, és ne megfelelésből legyen benne egy szituációban.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!