Forrás:Pinterest

Ezo

A Skorpió izgalmas helyzetbe kerül :Napi horoszkóp (2021. július 21.)3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Önmaga szeretné harmónikusabban megoldani az elékerülő helyzeteket, de külső események hatására ez nehezebben valósítható meg, így olyan helyzetek adódhatnak, melyekre nincs ráhatása.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Partnerkapcsolatában vagy közeli kapcsolataiban egy félreérthető helyzet adódhat, amely akár féltékenységet is szülhet, így érdemes a kommunikációra odafigyelni.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Érzelmesebb napra számíthat, lelki élete kerülhet előtérbe a mai napon, de szereti érzelmeit megmagyarázni, így a romantikusabb pillanatok elveszhetnek emiatt.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Családi helyzetében, otthonában egy gyökeresen új helyzetben találhatja magát, illetve átalakulóban lehet egy eddig megszokott rendszer, ettől elveszettnek érezheti magát.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Visszaköszönhetnek a múlt eseményei, amire azt hiheti, hogy érzelmi biztonságot adtak, de mégsem érezte magát jól a szituációban. Érdemes átértékelni a hozzáállását és elengedni a helyzetet ha már nem szolgálja a fejlődését.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

A párkapcsolatok vagy társaskapcsolatok előtérbe kerülhetnek, de érzelmeit nehezebben tudja kifejezni, így túl racionálisnak láthatja a partnere.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Önismereti útján kerülhet feladat elé, és a harmónia-önérdek kettőse kerülhet a napirendre, ami arra taníthatja, hogy határozottabban tudja magát képviselni.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!