Forrás:Pinterest

Diszkrét divatirányzat: Ez a pulóver 2021-ben a legsokoldalúbb ruhadarab2 perc olvasási idő

Megosztom:

Látványosan nem látványos divatirányzat – a legújabb, 2021-es párizsi Haute Couture ezt a pulóvert választotta meg trendnek.

Divathetek

Soha nem vártunk még olyan lelkesen egy divathetet, mint 2021-ben. A párizsi couture show volt az első divathét, amelyre a világjárvány óta sor került. A várakozásoknak megfelelően a résztvevők nagy hangúlyt fektettek a megjelenésükre, míg egyesek kivágott vagy rózsaszín fodros ruhákban vonultak fel, mások ezüst bőr overálokat és sok más kidolgozott szettet részesítettek előnyben. De a drámai ruhák között itt-ott egyszerű pulóverek is megjelentek, a Normcore pulóver divatossá vált, és nagy utat tett meg az otthoni ruhatárunktól egészen a párizsi couture show-kig.

Normcore pulóverek: mitől lesz divatos trend 2021-ben?

A Normcore egy olyan kifejezés, amely körülbelül hat évvel ezelőtt került be divatba. Olyan ruházatot ír le, amely átlagos és cseppet sem különleges. A jelenlegi normcore pulóverek kissé túlméretezettek, többnyire kerek nyakkivágásúak, és mezből vagy kötöttáruból készülnek. A pulcsikat divattrendként is elismerték, a bevarrt válltömések pedig sportos sziluettet adnak egyes modelleknek.

A legizgalmasabb divatirányzat 2021-ben: a Normcore pulóver színpalettája

Krém, bézs, barna, fekete, pasztell sárga – a normcore pulóver divatirányzat 2021-ben, színét tekintve is visszafogott. Az élénk színek nem felelnek meg neki, a pulóver legyen sima, egyszínű, díszítés nélkül.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!