Forrás:Pinterest

Tudtad? 8 divatos táska, amit hírességekről neveztek el6 perc olvasási idő

Megosztom:

Hermès Kelly táska

A Hermès másik kedvence, a The Kelly Bag eleinte meglepő módon nem a hollywoodi csillag és a monacói hercegnő nevét kapta. Ám a hollywoodi csillogásáról és eleganciájáról híres sztár az ’50 -es években gyorsan népszerűvé tette a trapéz alakú táskát, miután számos kiránduláson észrevették, hogy ezt a darabot viseli. Többek között akkor is, amikor bejelentést tett a monacói herceggel való kapcsolatáról és a terhessége alatt. A sztárok szintén a hírekbe került a kiegészítővel, miután ezt a kézitáskát használta, hogy eltakarja a lesifotósok elől a babapocakját. Bár a táska már Kelly védjegye volt, hivatalosan csak 1977-ben nevezték át.

Salvatore Ferragamo Sophia Tote-ja

Az olasz cipőtervező, Salvatore Ferragamo hűséges ügyfeleként és jóbarátjaként Sophia Loren olasz bombázó áll a Sophia Tote története mögött. A táskát először Ferragamo 2009. tavaszi/nyári kollekciójában mutatták be a színésznő előtt tisztelegve.

Diana by Gucci

Az újragondolt Jackie táska sikerét követően Gucci visszavitte archívumából Diana hercegnő egyik kedvenc kézitáskáját: a bambusz táskát. A Diana táskának átnevezett kiegészítőt a 90-es években folyamatosan láttál Lady Dianan. Mivel a hercegnő tovább távolodott a királyi családtól, merészebb lett divatválasztásával, miközben elhagyta a királyi öltözködési szabályokat.  A strukturált forma és a ’90 -es évekbeli bambusz fogantyúk integritásának megőrzése mellett Alessandro Michele kreatív igazgató korabeli csavart vezetett be a darabba, beleértve egy friss színpalettát, új méreteket és leszerelhető neonöveket. 

A Mulberry Alexa táskája

A 2010-es éveket vihar kísérte, Mulberry Alexa táskáját a brit divatmogul és a régóta múzsaként emlegetett Alexa Chung ihlette. Egy évtizeddel a táska piacra dobása után a Mulberry bejelentett egy kapszulagyűjteményt, amelyet a médiasztár tervezett a márka 50. évfordulójára. Az Alexa eredeti táskakialakításának ihletésében az együttműködés a 70-es évek nosztalgiájához vezet, miközben a férfias formalitást közvetíti.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!