Forrás:Instagram/cagancrea

Jobb, mint a botox: 3 frizuratrend, amitől azonnal fiatalosabbnak tűnsz3 perc olvasási idő

Megosztom:

Egy új hajvágás legalább olyan jól működik, mint a botox. Cikkünkben elmagyarázzuk, mely frizura trendek azok, amik éveket fiatalítanak rajtad.

Frizuraváltás okosan

A friss hajvágás nem csak búcsút mond a törékeny, törött hajvégeknek, és változatosságot kölcsönöz a napi szépségnek, de kicsit olyan is, mint egy botox kezelés – csak fájdalmas tűszúrás nélkül. Elmagyarázzuk, mely frizura trendek  azok 2021 őszére, amik ilyen öregedésgátló hatást fognak magukkal hozni, és az azonnali fiatalodás mellet, egyúttal szuper trendinek is számítanak.

3 frizura trend 2021 őszére, amelyek fiatalabbnak fognak mutatni 

Short Bob A bob minden idők kedvence a közepes hosszúságú frizurája, ám az idei szezonban a szokásosnál valamivel rövidebb verzióban fogjuk viselni. Ez azt jelenti, hogy az egyenes vágás csupán az állig, állkapocsig ér. A frizura nemcsak szépen kiemeli az arccsont kontúrjait, hanem fiatalító hatású is. Különösen ovális, hosszúkás arc esetében, ez a rövid bob lágyabbá és harmonikusabbá teszi a vonásokat, és a ráncokat is kevésbé észrevehetővé teszi. Ugyanakkor friss megjelenést kölcsönöz, amely azonnal visszavon néhány évet.

Függöny frufru
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!