Forrás:Pinterest

Frizura horoszkóp 2022: Ez a tökéletes hajszín a csillagjegyedhez

Megosztom:

Régóta szeretnél egy másik hajszínt, de nem tudsz dönteni? Semmi gond, mert a hajszínhoroszkóp meghozza ezt a döntést helyetted.

Színhoroszkóp 2022: ezt mondja rólad

Szereted a szabadidődben horoszkópokkal elfoglalni magad, és szó szerint beszívod őket? Akkor a 2022-es színhoroszkóp pont megfelelő a számodra. Mert a következő év bölcsességén túl azt is megmutatjuk, hogy melyik hajszín áll a legjobban neked – a csillagjegyed jellemzői alapján. Izgalmasan hangzik? Mi is így gondoljuk! Ezért alaposabban szemügyre vettük a színhoroszkópot, és összefoglaltuk számodra a legfontosabb üzeneteket.

Kos (március 21-április 20): mákvörös

A Kos dolgai is jól fognak alakulni 2022-ben, mert végre hallgatnak a belső hangjukra, és többé nem hagyják magukat más véleményétől megzavarni. Ez teljesen új lehetőségeket nyit meg a Kos számára, és akkor veszi észre, hogy a világ az ő színpada. A horoszkóp szerint a Kosnak olyan élénk színt kell használnia, mint a mákvörös, a megfelelő megjelenés érdekében .

Bika (április 21-május 20): tejcsokoládé barna

A Bikának nehéz kilépnie a komfortzónájából, mivel többnyire biztonságorientáltan viselkedik. Ezért minden apró változtatást alaposan átgondol. De biztosak vagyunk benne, hogy a Bika szívesen tesz egy lépést ezért az érzéki hajszínért.  

Ikrek (május 21-től június 21-ig): Butterscotch Blonde

2022-ben az Ikrek csillagjegynek el kell fogadnia, hogy nem mindig alakul minden a tervek szerint. De ahelyett, hogy feldühödne a negatív események miatt, meg kell tanulnia együtt élni a káosz szépségével. Mert ez gyakran új távlatokat nyit meg. Emellett a színhoroszkóp a Butterscotch Blonde hajárnyalatot ajánlja – egy fénysugárként az alagút végén.

Rák (június 22-július 22): ragyogó ködszürke

A rák a 2022-es évet a személyes fejlődésre fogja használni. Ami eleinte nagy feladatnak tűnik, idővel egyre jobb lesz. De minden töprengés nyomot hagy maga után. Megjelenik egy vagy több őszhaj. Tehát miért nem tesz óvintézkedéseket, és választja azonnal a szürke színt?

Oroszlán (július 23-tól augusztus 23-ig): meleg barackbarna

Oroszlán általában a született vezető. 2022-ben azonban olyan személyes változásokkal néz szembe, amelyek megrázhatják. Ez idő alatt bízzon legközelebbi barátaiban, akik mindig mellette állnak. Normális esetben a színhoroszkóp egy feltűnő színt mondana, hogy illeszkedjen az Oroszlán karakteréhez, de mivel 2022-ben gyakran kell fedezékbe vonulnia, ezúttal a barna meleg árnyalatát ajánlja világos kiemelésekkel.

Szűz (augusztus 24-től szeptember 23-ig): naplemente réz

2022-ben a Szűz készen áll arra, hogy kiszakadjon napi rutinjából, új dolgokat próbáljon ki és más szempontokat is mérlegeljen. Az optimizmus szellemének megfelelően a színhoroszkóp ezért a világító Sunset Copper hajszínt javasolja.

Mérleg (szeptember 24-től október 23-ig): Poros korallszőke

A Mérleg számára 2022 egy dologról szól majd: végre megtalálja a belső egyensúlyt. Ehhez viszont távol kell maradnia a stresszes helyzetektől. A sok öngondoskodás mellett végre van ideje elvégezni a régóta halogatott dolgokat, és hébe-hóba mer is tenni valami újat. A Mérleg hosszú ideig túlságosan félt mások véleményétől. Ennek változnia kell a következő évben – rögtön az elején egy olyan váratlan hajszínnel, mint a Dusty Coral Blonde.

Skorpió (október 24-től november 22-ig): Bordeaux Mahagony Black

2021 nem volt könnyű év a Skorpió számára – mindig voltak problémák a magánszférájában. De ennek a következő évben véget kell érnie. Engedje el a régit és nézzen előre, így könnyű szívvel érheti el a céljait. A színhoroszkóp a Bordeaux Mahagony Blacket ajánlja az új kezdethez.

Nyilas (november 23-tól december 21-ig): világos fahéjbarna

A 2022-es színhoroszkóp szerint a következő év egyik nyertese les a Nyilas, mert körülötte minden jóra fordul. Miközben élvezi a kozmikus előnyöket, ne feledje, hogy nem mindenki egyformán szerencsés. Ezért néhány fontos embernek szüksége lesz a támogatására a következő évben. Mivel 2022-ben a Nyilas élete az örömről és az irgalmasságról szól, a színhoroszkóp a barna Light Cinnamon Brunette meleg árnyalatát ajánlja.

Bak (december 22-től január 20-ig): klasszikus homokos szőke

2022-ben sok új lehetőség nyílik meg a Bakok előtt – legyen szó hobbiról, új projektről vagy egy különleges személy belépőjéről az életükbe. Hogy teljes mértékben az új életükre koncentrálhassanak, a színhoroszkóp egy egyszerű, de gyönyörű szőke árnyalatot ajánl.

Vízöntő (január 21-től február 19-ig): Mahagony Red

A Vízöntő számára a következő év elsősorban nagy, de apró döntésekről szól majd, amelyeket már régóta halogatott. Különc természetével azonban a Vízöntő gyerekjátéknak tartja, hogy végre megtegye őket. Csak egy kis türelemre van szüksége és időnként jó tanácsokra a szeretteitől. Nem mindennapi természetének hangsúlyozására a 2022-es színhoroszkóp a Brushed Mahagony Red árnyalatot ajánlja a számára.

Halak (február 20-március 20): Cool Black

A horoszkóp szerint 2022-ben a Halak a gyorsforgalmi sávba kerülnek. Úgy tűnik, minden jól megy nekik. De vigyázzanak! A Halak ne szálljanak fel minden pozitív hírrel, mert a helyzet nagyon gyorsan megfordulhat. A hideg fej megőrzése érdekében a horoszkóp a Cool Black hajszínt ajánlja nekik.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!