Forrás:Pinterest

Ezo

A Szüzet megvezethetik: Napi horoszkóp (2021. november 20.)2 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Partnerkapcsolatában vagy szorosabb kapcsolataiban lehet a mai napon szenvedélyesebb, vitatkozhat is egy jót partnerével, ami gyermekkori sérüléseire is rámutathat.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Hitellel, kölcsönnel kapcsolatosan érheti ma esemény, esetleg egy mélyebb lelki élménynél élhet át egy megvilágosodott pillanatot.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Karrier, hivatás, diplomáciai egyensúly fenntartása a mai napon előfordulhat, vigyázzon, hogy megfelelésből ne rendeződjön alá a helyzetben.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Anyai gondoskodó énje kerül előtérbe, rendszerezőbb, és kritikusabb lehet a mai napon.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai, baráti társasága lehet hangsúlyos, patronáló személyekkel találkozhat.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Zárkózottabb lehet a mai napon és érzelmesebb, de munkájával kapcsolatosan nem lát tisztán, megvezethető helyzetekbe kerülhet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Önkifejezőbb lehet, gondolkodása, kommunikációja önérvényesítőbb lehet a mai napon, jobban tudja képviselni az érdekeit partnerkapcsolatában.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Értékeivel kapcsolatosan szenvedélyesebb és szélsőségesebb lehet, birtokló tulajdonságai előkerülhetnek, érdemes odafigyelnie, hogy nem csak fekete-fehér egy szituáció.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Nagy hittel vetheti bele magát a hétköznapokban valamibe, esetleg ami a családi tradíciókkal függ össze, de érdemes figyelnie hogy ne csalódjon, és ne adja fel hamar amit el szeretne érni.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!