Forrás:Instagram/meghanmarlke

Kiderült: A királyi család ezzel a tagjával jóban maradt Meghan hercegné2 perc olvasási idő

Megosztom:

A barátnőjének nevezi, és kifejezetten szoros a köztük lévő kapocs.

Viharos kapcsolat

Meghan hercegnéről sok mindent lehet mondani, de azt pont nem, hogy jó kapcsolatot ápol a brit királyi családdal. Harry herceg és felesége kiválása az előkelő famíliából meglehetősen nagy port kavart, azóta Amerikába is költöztek, és egyedül Harry látogat jeles alkalmakkor haza, neje és csemetéik nélkül. A viharos előzmények és a történtek miatt a fiatalabb herceg még bátyjától, Vilmostól is eltávolodott, így nem csoda, ha Meghant nem kifejezetten kedvelik a családban.

Néhány napja azonban kiderült, hogy Meghan megjelenik a The Ellen Show-ban, ahol mindenféle magánjellegű titkot és személyes dolgot elárult a műsorvezetőnek. A televíziós műsorban az is kiderült, azért van olyan, akivel a hercegné kifejezetten jó viszonyt ápol a királyi családból.

Jó barátnők

Az interjúból kiderült, hogy Meghan kifejezetten szoros kapcsolatban áll Eugénia hercegnővel, Harry herceg unokatestvérével. Olyannyira, hogy halloweenkor Eugéna és férje meg is látogatták Harryéket Torontóban. Négyesben ünnepeltek, és még jelmezt is öltöttek magukra. A herceg és unokatesója Eugénia egyébként gyerekkoruk óta imádják egymást, és gyakorlatilag együtt is nőtek fel. Egymás kapcsolata nagy vigaszt jelentett mindkettejüknek, amikor nehéz időszakokon mentek keresztül híres családjuk miatt – írja a Gala.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!