Forrás:Pinterest

Férjének nagyon nem tetszik, ahogy viselkedik: Válságban Cameron Diaz házassága2 perc olvasási idő

Megosztom:

A színésznő új viselkedésével gyakorlatilag a házastársa idegeire megy.

Boldog család – vagy mégsem?

Cameron Diaz sokáig csak a karrierjének élt, majd 2015-ben feleségül ment Benji Madden zenészhez, visszavonult, és 2019 december 30.-án megszületett a kislányuk, Raddix. Bár azt gondolnánk hogy tündérmesébe illő családi életük van, újabban a házaspár életében felütötte a fejét néhány probléma, ami többnyire Cameron megváltozott viselkedése miatt alakult ki. De mi lehet a gond?

Megváltozott a színésznő

Cameron Diaz szerette az éjszakát nappallá varázsolni, bulizni a díjátadókon vagy meghívni barátait házibulikra. De mióta a kis Raddix édesanyja lett, számára elmúltak azok az idők. “Cam teljesen belemerült az új szerepébe, mint anya és háziasszony. Az új szenvedélye most a főzés” – számolt be a színésznő egyik barátja. Másrészt ritkán hagyja el a házat – és ez lassan de biztosan férje, Benji Madden idegeire megy.

Cameron Diaz elutasítja Benji ötleteit

Cameron gyakorlatilag már nem is akar kimenni a lakásból, még egy romantikus vacsorára sem a férjével kettesben. Benji mindig megpróbálja rávenni hogy menjenek el, de a színésznő elutasítja az ötleteit ” – árulta el a barát. “Nem akarja magára hagyni Raddixet, még néhány órára sem” – teszi hozzá. Időnként a házaspár meghívja a zenész ikertestvérét, Joelt és feleségét Nicole Richie-t – de ez Benjinek érthető módon nem elég. A színésznő férje kitartó, folyamatosan kirándulásokat és tevékenységeket javasol Cameronnak. “De ő csak otthon akar maradni, főzni, filmeket nézni és bort inni ” – folytatja a bennfentes. Bízunk benne hogy nem a két sztár megtudja oldani a problémákat, és ez csak egy átmeneti állapot, amin többnyire minden kismama keresztül megy.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!