Forrás:Instagram/ latinxnow

Katalin hercegné elárulta: Ez a 3 fitnesztipp karcsúsítja3 perc olvasási idő

Megosztom:

Katalin hercegnét nem csak stílusos megjelenéséről ismerjük, hanem edzett testével és karcsú alakjával is újra és újra felkelti mindenki figyelmét. 

Kifogástalan alak, 3 gyerek után is

Katalin hercegné már jónéhányszor elárulta kedvenc ételeit a médiának, de egy dologvilágos még mindig nem volt világos, mégpedig hogy minek köszönheti tökéletes alakját. A királyi család rajongói azonban örülhetnek, mert ezúttal elmondta a titkot. Most megosztjuk a hercegné fitneszrutinját és legjobb tippjeit a jól edzett testért. Katalin hercegné, mint sokunk, csakugyan édesszájú. Annak érdekében, hogy az időnkénti édesség ellenére is megőrizze az egészséges egyensúlyt, zseniális fitnesz-rutint követ. Ezek az ő módszerei.

1. Fitnesz tipp Katalin hercegnétől: Edz a kedvenc helyeden, a saját tempódban

Még ha Katalin meg is engedhetné magának saját személyi edzőt, a brit nő inkább a saját tempójában és személyes preferenciái szerint edz. Lehetőleg vidéken, Norfolkban, a gyerekeik és Lupo kutyájuk társaságában. Ezáltal nemcsak a testmozgást és a sportot integrálja a mindennapjaiba, hanem egyúttal a családjával is jól érezheti magát . 

2. Fitnesz tipp Katalin hercegnétől: A változatosság nemcsak szórakozást biztosít az edzés közben, de motivál is

Katalin hercegnénél nem jön könnyen az unalom, ha sportról van szó, mert tudja, milyen fontos a változatos fitnesz-rutin a sikeres gondolkodásmódhoz. Fitneszrajongóként különféle sportokat és fitneszgyakorlatokat kombinál, beleértve az evezést, kocogást és kerékpározást. És ami a legjobb ezekben a gyakorlatokban: a megfelelő felszereléssel könnyedén végezheti a fitnesztevékenységeket a négy fal között is. Egy otthoni spinning kerékpár és egy evezőgép lehetővé teszi, hogy hatékony edzéseket végezzünk, amelyek nem csak erősítik az izmokat, hanem a legjobb formát is varázsolják. Mert legyünk őszinték: nagyon kevesen vagyunk megáldva olyan tágas vidéki birtokkal, mint a hercegné, amely lehetővé teszi számunkra, hogy oldott, szabadtéri edzést végezzünk.

3. Fitness tipp Katalin hercegnétől: A folyamatos fitnesz edzés kifizetődik

Még ha a hercegné nagymértékben támaszkodik is a változatosságra az edzései során, egy állandó dolog végigfut a többnyire napi, egyórás fitneszrutinján: a folytonosság. Amint Kate hercegnő jól edzett testéből is látható, ez a három királyi fitnesztipp nemcsak az edzések terén vezet tartós sikerhez, hanem változatossá és szórakoztatóvá teszi személyes fitnesz-rutinját is.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!