Forrás:Pinterest

Holdnaptári hajvágás: Ezeken a napokon 2022-ben különösen érdemes felkeresni a fodrászt5 perc olvasási idő

Megosztom:
  • Gyors hajnövekedés: Ha azt tervezed, hogy felkeresed a fodrászodat, ezekben az időszakokban gondoskodhatsz a hajad gyorsabb növekedéséről: az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő csillagjegyek idején.
  • Nagyobb volumen esetén: A Szűz és Oroszlán csillagjegyhez tartozó hajvágás nagy volument biztosít. De az összes többi föld- és tűzjegy is, mint például a Bika, a Bak, a Kos és a Nyilas csillagjegyek is. Ugyanebben a csillagjegyben a hajmosások és -kúrák is nagyon jó hatásúak, táplálóak a kúrák a Kosban és a Nyilasban is.
Vannak olyan időpontok, amikor nem érdemes fodrászhoz menni. Ha  a hajad a Halak, a Rák és a Skorpió jegyében vágatod, akkor a korpásodást és a töredezett hajvégeket részesíted előnyben.

Hajfestés a holdnaptár szerint 

Nem csak vágni és ápolni szeretnéd a hajad, hanem festeni is? A szőkítés során válaszd a fogyó Holdat, mert a haj megfosztja a színpigmenteket, és a károsodás ellen használhatod a Hold erejét. Ha festeni és színezni szeretnéd a hajad, jelöld be a naptárban a növekvő Holdat. Ilyenkor a haj különösen fogékony, és a hajszín teljes pompájában fog ragyogni. A legjobb eredményre a Vízöntő, a Mérleg és az Ikrek idején számíthatsz.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!