Forrás:Pinterest

Ezo

A Szüzet megvezethetik :Napi horoszkóp (2022. január 15.)2 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, mire számíthatsz a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Partnerkapcsolatában/ szorosabb kapcsolataiban lehet a mai napon szenvedélyesebb, vitatkozhat is egy jót partnerével, ami gyermekkori sérüléseire is rámutathat.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Hitellel, kölcsönnel kapcsolatosan érheti ma esemény, esetleg egy mélyebb lelki élménynél élhet át egy megvilágosodott pillanatot.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Karrier, hivatás, diplomáciai egyensúly fenntartása a mai napon előfordulhat, vigyázzon, hogy megfelelésből ne rendeződjön alá a helyzetben.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Anyai gondoskodó énje kerül előtérbe, rendszerezőbb, és kritikusabb lehet a mai napon.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Vágyai, baráti társasága lehet hangsúlyos, patronáló személyekkel találkozhat.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Zárkózottabb lehet a mai napon és érzelmesebb, de munkájával kapcsolatosan nem lát tisztán, megvezethető helyzetekbe kerülhet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Önkifejezőbb lehet, gondolkodása, kommunikációja önérvényesítőbb lehet a mai napon, jobban tudja képviselni az érdekeit partnerkapcsolatában.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Értékeivel kapcsolatosan szenvedélyesebb és szélsőségesebb lehet, birtokló tulajdonságai előkerülhetnek, érdemes odafigyelnie, hogy nem csak fekete-fehér egy szituáció.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Nagy hittel vetheti bele magát a hétköznapokban valamibe, esetleg ami a családi tradíciókkal függ össze, de érdemes figyelnie, hogy ne csalódjon, és ne adja fel hamar amit el szeretne érni.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Családi életével, otthonával kapcsolatosan érheti a mai napon esemény, amely jelentőségteljes, és lehet gyökeresen megváltoztatja az életét.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Szerelmi élete  vagy annak hiánya kerülhet előtérbe, remek időtöltés adódhat otthon a partnerével. Kreatívabb napja lehet.

Halak (II. 20. – III. 20.):

Munkájában áldozatos, és segítőkész, de érdemes odafigyelni, hogy ne csapják be és ne használják ki a nap folyamán.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!