Forras: Pinterest

Ezo

Szerelmi életükben változás következhet be : a 2022-es év a Bivaly érdekeltségűeknek

Megosztom:

Mutatjuk, hogy mit hoz a kínai asztrológia idei éve, ha a Bivaly hónapjában/évében születtél.

Mi vár a Bivalyokra 2022-ben?

Bivaly évek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

A tavalyi év, a 2021- es a Bivaly éve volt a kínai asztrológiában, így az elmúlt év nagyon meghatározó lehetett a Bivaly érdekeltségűeknek. Az elmúlt év tapasztalásai az idei évben fognak befogadásra, elfogadásra, feldolgozásra kerülni. A Bivaly mélységeit nagyon nehéz meghatározni, nem minden esetben van tisztában az értékeivel, úgy kell felszínre hozni azokat.

Egy csendesebb, nyugodtabb évre számíthatnak a Bivalyok, bár szerelmi életükben változás következhet be, ebben az évben tartós párkapcsolatot alakíthatnak ki akik még nem találták meg az igazit, illetve egy szenvedélyesebb helyzet, kapcsolati is bekerülhet az életükbe. Ha tartós kapcsolatban élnek akkor a szenvedély megjelenhet, de a féltékenység is testet ölthet, így a bizalom témaköre előtérbe kerülhet.

Anyagi szempontból érdemes odafigyelni, hogyan bánnak a pénzzel, ez az év az anyagi gyarapodás éve lehet, de tudatosan és felelősségteljesen érdemes hozzáállni.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!