Forrás:Instagram/delight.fulmoment

Katalin hercegné diadala: Ilyen lesz számára 2022 a királyi asztrológus szerint

Megosztom:

Diana hercegnő egykori asztrológusa arról beszélt, milyen változások várnak Katalinra a következő évben.

Ilyen lesz 2022 Katalin hercegnének

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező királyi asztrológus elmondta, milyen lesz a következő év Cambridge hercegnéjének. A szakértő szerint Katalin “ragyogni fog”, “új ritmust állít majd fel családja számára”, és támogatni tudja majd II. Erzsébetet.

Debbie Frank királyi asztrológus, aki Diana hercegnő bizalmasa, asztrológusa volt, és elmondta a Hello! magazinnak, hogy mi vár Katalin hercegnére 2022-ben. „Cambridge hercegnéje Bak, és 2022-ben sok mindent át kell gondolnia a Vénusz retrográd miatt. Most a királyi család tagjai csak fontos magánbeszélgetéseket folytatnak, amelyek sokat változhatnak – véli az asztrológus. „Katalin a Nap és a Vénusz találkozása idején töltötte be a 40. életévét, ezért a hercegné úgy érzi, hogy megbecsülik, szeretik, és nagyon jó időszakban van”.

Debbie szerint Katalin “különösen ragyogó lesz”, és tavasszal valamint nyár elején lesz a reflektorfényben. Vilmos felesége különösen a II. Erzsébet uralkodásának platina jubileumának júniusi ünnepségén fog jól szerepelni, a hercegné „nyugodt, egyenletes aurája” kiváló támaszt jelent majd a brit uralkodónak.

Nyár közepétől nagyot fordul vele a világ

Nyár közepétől kardinális, bár nem drasztikus változások következhetnek be Katalin és családja életében. „Az Uránusz bolygó mozgása lehetővé teszi Katalinnak, hogy új életmódot kezdjen, és új ritmust állítson be az egész családja számára. Időbe fog telni, de október végére a hercegné már szilárd alapot fektet le a változáshoz” – mondta Debbie.

Érdekes, hogy korábban Debbie Franknek sikerült megjósolnia a globális változásokat Harry herceg életében. 2018-ban az asztrológus azt mondta, Meghan nehezen tud megbirkózni a királyi élettel, ahogy néhai anyósa, Diana hercegnő is tette annak idején. Debbie már akkor arra tippelt, hogy a pár külföldre szeretne költözni. “Harry herceg nem élhet külföldön a királyi család tagjaként, de nemzetközi lépést látok” – mondta Frank. Mint tudják, szavai prófétikusnak bizonyultak: 2020-ban a Sussex-iak az Egyesült Államokba költöztek, és felhagytak a királyi kötelességekkel.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!