Forrás:Pinterest

A legsötétebb és legfélelmetesebb előrejelzés 2023-ra, ami mindenkit érint1 perc olvasási idő

Megosztom:

Sokan úgy gondolják, hogy a legrosszabb dolgok 2022-ben is megmaradnak, de vannak, akik nem értenek egyet ezzel. Egyes szakértők tehát nagyon borús előrejelzést osztottak meg 2023-ra, és figyelmeztettek egy olyan jelenségre, ami legalább 100 millió embert érint.

Baljós előrejelzések

A szakértők nap mint nap értékelik mi történik a világban, és előrejelzéseket készítenek a jövőre vonatkozóan. Ezúttal különösen komoran hangzanak a német közgazdászok feltételezései. Becsléseik szerint 2023-ban a világ a világtörténelem legnagyobb élelmiszerválságát éli át.

Erre számíthatunk

A fő ok a globális ellátási láncok megszakadása lesz. Az Oroszországgal és Fehéroroszországgal folytatott kereskedelmi együttműködés megszűnése miatt nem szállítanak elegendő mennyiségű műtrágyát a nyugati országokba a szükséges mennyiségű mezőgazdasági termék előállításához.

Matthias Berninger- aki korábban a Szövetségi Földművelésügyi Minisztérium államtitkára volt, jelenleg pedig a Bayer AG Közösségi és Fenntarthatósági Osztályát vezeti- szerint ez elkerülhetetlenül a történelem legnagyobb éhínségéhez fog vezetni. Egyetért vele a bonni kolléga, Matin Kaim is, aki úgy véli, hogy a jelenlegi helyzet további 100 millió embert fog éhezni.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!