Forrás: Pinterest

Ezo

Mit hozhat a május nekünk a kínai asztrológia szerint? – a Kígyó hónapja2 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, hogy a kínai asztrológia szerint mire számíthatunk májusban. A hónap energiái támogatólag hatnak a nézeteltérések rendezésére.

Kígyó hónapja – 2022 május

Május hónapja a kínai asztrológiában a Kígyó hónapjának számít. Ebben a hónapban sikerülhet embertársainkat jobban megérteni, és a meglévő nézeteltéréseinket rendezni, mert fontosabbá válhat számunkra a harmónia megteremtésére való igény. A hónap energiái segítenek, hogy ráérezz merre indulj el, ha egy elakadt helyzetben vagy már huzamosabb ideje, csak érdemes megfigyelned az apró rezgéseket, és üzeneteket, kiemelten figyelj oda a saját megérzéseidre.

Érdemes a hónap folyamán visszafogottabb energiákkal dolgozni, és diplomáciai képességeinket alkalmazni a határozottabb és erőteljesebb fellépések helyett. A környezetünkben található emberektől, kapcsolatainktól hatékony segítséget kaphatunk, így a nyitottság és a kommunikáció szerepe nagyon fontos lehet ebben a hónapban. Megfelelési kényszerünk felerősödhet, ha egy- egy helyzetre, vagy szituációra túl erősen rászorongunk, így érdemesebb az adott problémától távolabb helyezkedni, és több szemszögből megvizsgálni azt, és több opciót felvázolni, mint megoldási lehetőséget. Azokban a helyzetekben, ahol áldozatként éljük meg magunkat, most lehetőségünk nyílik letenni ezt a terhet, és felvállalni az érzelmi felelősségünket.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!