Forrás:Pinterest

Ezo

Egy nyugtalanító helyzetre hívja fel a figyelmed a kártya – Mit üzen a Symbolon-tarot a hétre (2022. június 06. – június 12.)3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot:

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre a FÚRIÁK kártyát húztam ki.

A Szűz és a Vízöntő jegyek energiáit összesíti a kártyalap, és egy olyan nyugtalanító helyzetre hívja fel a figyelmedet, amit eddig elfojtottál, de a tudattalanodban feszültséget, szorongást és félelmet kelt.

Egy olyan helyzetre irányul az energia, ami miatt bűntudatod van, mert valamikor valakit megbántottál, vagy nem megfelelően viselkedtél vele, vagy egy élethelyzetben, és most ez a feszültség a felszínre tör, és nem hagy nyugodni.

Ez a kártya lelkünk legbenső félelmeinek egyikét mutatja be, a mélyen a tudatalattiban gyökerező lelkiismeret-furdalás, vagy bűnhődni akarás formájában. 

Egy olyan bűn terheli lelkedet, amely most elnyomott félelem formájában mutatkozik meg, és ami elől legszívesebben elfutnál. Azt gondolod, hogyha nem foglalkozol a dologgal, akkor nem is fogja senki észrevenni. De a „vétked” már régóta alakot öltött és most nyugtalanságot kelt benned. Úgy érzed, üldöznek, és ez valóban így is van. De az ellenség nem kívülről jön, mint ahogyan kezdetben hiszed, hanem saját bensődből. Szepes Mária mondatai igazat beszélnek: „A karma vérszomjas kutyái csakugyan a nyomunkban vannak. Ugyanakkor éppen ahhoz a problémához űznek minket, amelyik elől menekülni akarunk. És bármennyire meneküljük is tőle, egyszer majd lábunk elé fogják helyezni ezt a problémát.”

Itt az ideje, hogy házat építs vétkeidnek és mindennek, amelynek megszerzésére vétkeid késztettek. Cselekedeteid csak egy helyen találnak otthonra: a tudatodban. Csak miután minden tanulságot levontál és érthetővé vált benned, hogy mit jelent ez lelked számára, akkor találja meg lelkiismereted fokozatosan békéjét.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!