Forrás:Instagram/womanup2022

Sötét jövőt jósoltak Amber Heard-nek: “Nehéz dolga lesz”2 perc olvasási idő

Megosztom:

Megszületett az ítélet: Johnny Depp perében Amber Heard ellen az esküdtszék megállapította, hogy a színésznő rágalmazásban bűnös. Mit jelenthet ez a jövőjére nézve?

Johnny Depp diadalmaskodott Amber Heard felett

Családon belüli erőszakról, testi és verbális bántalmazásról, milliókról és jó hírnévről szólt az utóbbi idők egyik legfelkapottabb pere. Bármi is történt pontosan Johnny Depp és Amber Heard házasságában, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni az igazságot– bár mindketten elárultak egy sor fura részletet a bírósági eljárás során.

Ám láthatóan az egyik oldal jobban meg tudta győzni a bíróságot: méghozzá Johnny Depp! Június 1-jén a virginiai ítélet Amber Heardot bűnösnek találta rágalmazásban. Bár a Karib-tenger kalózai sztárja nem kapja meg a szükséges 50 millió dollárt az exétől, hanem csak alig 10 millió dollárt, ez egy hatalmas diadal számára annyi évnyi sárdobálás után. De mi lesz ezután?

Amber Heard-nek nehéz dolga lesz Hollywoodban

Az ítélet Amber Heard színésznői karrierjét is befolyásolhatja? Úgy tűnik, hogy az “Aquaman” színésznő jelenleg eléggé egyedül van – és ez hatással lesz jövőbeli munkáira is. Mert amióta nyilvánosságra került egy felvett telefonbeszélgetés közte és Johnny között, amelyben kineveti a színészt és azt állítja, senki sem hiszi el, hogy családon belüli erőszak áldozata lett, állítólag minden hitelét elvesztette. “Ezek után nehéz dolga lesz Hollywoodban”– véli egy iparági bennfentes.

„Amber hírneve annyira megszenvedte a hangfelvételeket, hogy a producerek kétszer is meggondolják, mielőtt meghívnák a castingokra.” Ügynöke, Jessica Kovacevik a bíróságon is megerősítette, hogy a pereskedés már tönkretette Amber karrierjét.

De ez még nem minden: ügyvédje nemrég a „Today” című tévéműsorban adott interjúban megerősítette, hogy Amber Heard nem tudta kifizetni a szükséges összeget Johnny Deppnek, emiatt fellebbezni akar. Akárhogy is: az ítélet után most sivárnak tűnhet a jövője.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!