Forrás: Pinterest

Ezo

Júniusi kínai asztrológia  – Erre számíthatunk a Ló hónapjában2 perc olvasási idő

Megosztom:

Lendületesebb hónapra számíthatunk júniusban, a Jang Tűz Ló hónapjában.

2022 június – a Ló hónapja

Társaságibb, mozgékonyabb energiák lehetnek jelen júniusban, az életörömök és a Nap energiája erősen a középpontba kerülhet, de érdemes lesz odafigyelni, hogy kerüljük a szélsőségeket. A hatalmas lendület ne vigyen minket meggondolatlan helyzetekbe, illetve érdemes odafigyelni a kommunikációra, mit és hogyan mondunk, valamint a naivitásunkra és hiszékenységünkre, mert nem minden nekünk szánt mondatnak az a valóságtartalma, amire mi vágyunk, így nehogy becsapjuk saját magunkat.

A kíváncsiság jellemezhet minket a hónapban, jobban odatudunk figyelni embertársainkra, a kommunikáció könnyedebb lehet, optimizmus jellemezhet minket, mely a nehezebb helyzetekben a segítségünkre lehet. Társas kapcsolataink is előtérbe kerülhetnek, tehetségünket megcsillogtathatjuk, és kimondottan kedvez a nyilvánosság előtti szereplésnek a hónap, mert a Jang Tűz Ló energiák támogatják ezt. A szívből jövő energiákat, támogatásokat, segítést helyezi a hónap előtérbe, és ebbe az irányba befektetett energiáink kamatostól térhetnek vissza hozzánk a későbbiekben. Ha most szeretnénk valamilyen spirituális, vagy alternatív gyógyászati tevékenységbe kezdeni, az is támogatást kaphat a hónap energiái által, az ezt támogató emberek is az utunkba kerülhetnek.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!