Forrás:Instagram/royalnewsnetwork

Testvérek háborúja: Vilmos és Harry herceg emiatt nem tudják rendezni a vitáikat3 perc olvasási idő

Megosztom:

Vilmos herceg és Harry herceg a királynő jubileumán találkozott először újra. Ez lehetett volna a tökéletes alkalom a csatabárd elásására, ám egy királyi szakértő egyelőre elveszi a rajongóktól a megbékélés reményét.

Még tart a konfliktus

A 96 éves Erzsébet királynő trónjának 70. évfordulóján nemcsak az uralkodóra nézett az egész világ, hanem a 39 éves Vilmos hercegre és a 37 éves Harry hercegre is. Mert a két egykor elválaszthatatlan testvér először találkozott újra a vitáik után. Károly herceg fiai azonban úgy tűnik, nem tudták túltenni magukat a feszültségen – még csak egymásra sem néztek.

Ez akadályozza a megbékélést a hercegek között

Angela Levin királyi szakértő most azokról az okokról nyilatkozott, amelyek a jelek szerint akadályozzák Vilmos és Harry herceg békülését. A “The Sun”-nak elárulta, hogy a kettejük közötti bizalmi viszony nagyon megsínylette a Harry és Meghan címlapjait. Ráadásul Vilmos úgy érzi, egyedül maradt királyi kötelezettségeivel, miután testvére az Egyesült Államokba költözött. 

Katalin hercegné férje attól tart, hogy a közte és Harry között zajló vita a médiában, vagy akár a Netflix streaming platformján is megjelenik, illetve a Harry által bejelentett memoároknak szintén aggasztóak a számára.

Harry hercegnek a trónévforduló előtt kellett volna imádkoznia a békéért

Levin királyi életrajzíró szerint Harrynek erőfeszítést kellett volna tennie, hogy a jubileumi utazás előtt elbeszélgessen a bátyjával. Egy négyszemközti beszélgetés jót tett volna kettőjüknek, de Harryt a konfliktus nem zavarta – mondják.

Míg Harry és Meghan amerikai sajtónak tett kijelentései állítólag az egész brit királyi családot megbántották, Levin szerint Vilmos volt az, aki a legtöbbet szenvedett öccse árulása miatt. És mivel Vilmos általában nagyon büszke és nehezen tud megbocsátani, elvárja, hogy Harry tegyen egy kicsit több erőfeszítést a dolgok csillapítására.

Katalin hercegné pontosan itt tudna nagy segítségére lenni. Mint a királyi életrajzíró elárulja, hozzászokott a családi vitákhoz, ezért jobban tudja kezelni azokat. Ha tehát Harry herceg úgy dönt, hogy komolyan bocsánatot kér testvérétől, a legjobb, ha sógornője meggyőző erejére hagyatkozik.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!