Forrás:Pinterest

Blézer ruha: Most minden híresség ezt a divatos darabot viseli2 perc olvasási idő

Megosztom:

A blézerek elegáns klasszikusok. Most azonban stílusfrissítést kapnak, és hirtelen újrahasznosítják őket. Aki még mindig nadrággal vagy szoknyával hordja a darabot, az nyilvánvalóan lemaradt a trendről. Hailey Bieber és a többi híresség bemutatják, hogyan viselik manapság a blézereket – mégpedig ruhaként.

A sztárok kedvence

Az emelkedő hőmérséklettel a ruhadarabok leesnek – vagy rövidebbé és ritkábbá válnak. Ez a helyzet azzal a tendenciával is, amelyet a közelmúltban a különböző celeb nőknél észleltünk, a szűk blézer ruhákkal. Idén nyáron a klasszikus blézert már nem nadrággal vagy szoknyával kombináljuk, inkább önmagában áll. A nadrág itt felesleges!

Blézerruha: A klasszikus forradalmasítása

A blézerek időtlen klasszikusok. Idén reneszánszukat élik, igaz, új köntösben. Ruhaként viselve a blézerek már nem tűnnek fülledtnek vagy régimódinak, épp ellenkezőleg. A klasszikus újraértelmezése izgalmas és nagyon szexi, néha kicsit merész. Mert a blézerruhák sokat mutatnak. De az anyag szűkössége ellenére a blézerruha elegáns, és jól öltözött megjelenést biztosít. 

Hailey Bieber és a többiek régóta rajongói a blézerruháknak

Hailey Bieber, Dakota Johnson, Chrissy Teigen – a celeb hölgyek régóta rajonganak a klasszikus újraértelmezéséért. Nem csoda, hogy a blézerruhák egyformán elegánsak és szexisek. Hailey Bieber kockás változatot visel, amelyet fekete platformcipővel párosít. Minimalista ékszerek arany és fekete színben – ez minden, amire szüksége van az abszolút sikkes megjelenéshez. 

Dakota Johnson az ártatlanság színét választja, így a megjelenése egy további plusz összetevőt ad. Fehér blézerruhája XXL-es vállal. A színésznő az átlátszó sarkú cipőket csillogó csipkével kombinálja. 

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!