Forrás:Instagram/la100fm

Sharon Stone szívszaggató vallomása: Kilenc alkalommal vetélt el a színésznő2 perc olvasási idő

Megosztom:

Szörnyű traumákon kellett átmennie a világsztárnak.

Szomorú vallomás

Sharon Stone színésznő a minap elárulta, hogy kilenc vetélése volt. A sztár megjegyzést fűzött a People Instagram-bejegyzéséhez, amelyben Peta Murgatroyd táncosnő arról beszélt, hogy egy vetélés miatt veszítette el babáját. “A nőknek nincs külön fórumuk a veszteség mélységének megvitatására. Kilenc gyermeket veszítettem el vetélés során” – írta a színésznő. Megjegyezte, hogy a nőknek egyedül kell megbirkózniuk ezzel a problémával, bár jelenleg különösen nagy szükségük van támogatásra.

Nehéz időszak

“Ez nem kis dolog, sem testileg, sem érzelmileg. De egyedül, titokban és némi kudarc érzésével kell elviselnünk ahelyett, hogy megkapnánk azt az együttérzést, empátiát és gyógyulást, amelyre oly égetően szükségünk van. A nők egészsége és jóléte, amelyet egy férfiideológia gondjaira bíztak, meggyengült és brutálisan elnyomott” – tette hozzá. Sharon Stone-nak három örökbefogadott gyermeke van. A színésznő 2000-ben fogadta örökbe legidősebb fiát Roent, amikor férjhez ment Phil Bronsteinhez, a San Francisco Chronicle szerkesztőjéhez. 2003-ban Bronstein válókeresetet nyújtott be, és Roen felügyeleti jogát ő kapta.

2005-ben Stone örökbe fogadott egy másik gyermeket is, Laird-et, majd egy évvel később Quinn-t legfiatalabb fiát. A színésznő maga neveli mindhárom fiút.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!