Forrás: Pinterest

Ezo

Egy manipulatív helyzetre irányíthatja a figyelmed a kártya – Mit üzen a Symbolon-tarot a hétre ( 2022. július 25. – július 31.)3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot:

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre a CSÁBÍTÓ kártyát húztam ki.

A kártyalap a Skorpió energia nagy arkanuma, a főlapja ennek a jegynek, és a Plútó energiájának fennhatósága alatt áll. Így minden, amit takar az a legmélyebb félelmeinket jelölheti, vagy pedig legtitkosabb vágyainkat takarhatja. A csábító lapjának energiája arra hívja fel a figyelmünket, hogy egy olyan helyzetbe kerültünk, melyben a vágyaink, vagy szélsőségeink irányítanak, és nem a saját kezünkben van az irányítása. Egy hamis helyzet ez, melyben elvakít minket a lehetőség, hogy végre gazdagabbak, szebbek, jobbak leszünk általa, de valójában csak saját magunkat ámítjuk, és ennek a fanatizmusnak, és makacs ragaszkodásnak fájdalmasan alakulhat a végkifejlete. Egy helyzetben erősen manipulálhatnak minket.

Arra akar csábítani a helyzet valójában, hogy elszökjünk az élet elől és ezért a célért minden eszközt felhasznál. Eszközeinek és technikáinak legtöbbje láthatatlan, ezért lehet, hogy nagyon sokáig észre sem vesszük. Kísértéseinek egyikében azzal kápráztatja el az embert, hogy milyennek is kellene lennie az életnek (az élet pedig egyáltalán nem olyan!). Az ember valami halott dologhoz köti életenergiáit. Menekül a valóság és az itt és most elől, és ez által az élet elől.

Egy hamis elképzelésbe lovallhatjuk bele magunkat, és most hiszünk is benne. Ezáltal éppen egy nagyon életteli részünket áldozzuk fel, eladjuk lelkünk egy részét abban a reményben, hogy valami jobbat kaphatunk érte. Így azonban olyan erők lesznek úrrá rajtunk, amelyek az alvilágból származnak. Éppen az „ördög konyhájában” vagyunk. Érdemes önvizsgálatot tartani, és megfigyelni, hogy  milyen hamis elképzelés tart ebben a pillanatban a karmaiban! Akkor emelkedhetsz fel újra a fénybe, ha az alvilág legmélyére leereszkedtél, ha azon keresztülhatoltál. Ha valahol a végletek, vagy érzelmi függőség irányít minket, melyben nem találjuk az egyensúlyt, de a helyzet fenntartásáért képesek vagyunk szinte mindent megadni, és megmagyarázni, hogy az miért jó, ott érdemes megvizsgálni ennek az okát.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!