Ezo

Sok hűhó semmiért: Zaklatott napokat jeleznek a csillagok2 perc olvasási idő

Megosztom:

Elég zaklatott napokat élhetünk meg mostanában, és az asztrológiai energiák erre rá is mutatnak.

Bizonytalanabb időszak:

A  napokban a Merkúr-Szaturnusz szembenállása pontosult be, ami a kommunikációnkat hátráltathatja, elfojtásokat, elakadásokat okozhat,türelmetlen, feszítő energia. Késések, nem a legjobban alakuló családi beszélgetések előfordulhatnak.

Az Uránusz is belepiszkál ebbe az energiába, adva a robbanékonyság és a türelmetlenség szikráját, amitől a legkisebb dolgokból is hatalmas balhét csinálhatunk, robbanásig feszített vitahelyzeteket élhetünk meg.

A jelenlegi gazdasági-társadalmi-politikai helyzet erős bizonytalanságot okoz, felkavaró, és kilátástalanság-tehetetlenség érzéseket generálhat bennünk, így érdemes az adott napra koncentrálni, és abban meglátni a biztosat, ami biztonságot ad, hogy ne a szorongásunk erősödjön.

Az ősz nehéz lesz….a retrográd sorsformáló bolygók -Plútó, Szaturnusz és már a Jupiter is – szó szerint energiaválságot okozhat bennünk…a Jupiter nem rég óta tolat, de felnagyítva mutathat rá az elakadásainkra….világi szinten a gazdasági helyzet sajnos egyre rosszabb helyzetet mutat majd…hatalmas áremelésben nyilvánulhat meg…élelmiszer és energiaszinten…a Plútó pedig tovább faragja a társadalmi képet…munkanélküliség, és a világjárvány előtérbe kerülhet ősztől újra… 

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!