Forrás: Pinterest

Ezo

Titkos helyzetbe kerülhet a Skorpió : Napi horoszkóp ( 2022. augusztus 5. )3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, hogy mire számíthatsz a nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Elhamarkodott döntéseinek következményeivel szembesülhet, amitől nem minden esetben érzi jól magát. Gyermekeivel kapcsolatos események lehetnek a fókuszban

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Munka, szolgálat, egészség hármasa kerülhet előtérbe, és az ezzel kapcsolatos szorongás okozhat bizonytalanságot.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.) :

Párkapcsolatában a harmóniára igyekszik törekedni, de ma nehezebben tudja kifejezni érzelmeit, és nosztalgikus hangulata lehet. A múltjából előkerülhet egy érzelmi esemény.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmes, hangulatingadozós napra számíthat, mélyebb, múltbeli lelki folyamatok törhetnek a felszínre, amelyek rámutathatnak legbelsőbb félelmeire.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Otthonában végezhető munkával kapcsolatosan kerülhet egy izgalmasabb szituációba. Egészségére kimondottan érdemes most odafigyelnie.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Hivatásával kapcsolatosan nem tud egy diplomatikus megoldásra jutni, ez pedig érzelmileg egy régmúlt eseményre emlékeztetheti, amit érdemes feldolgoznia.

Mérleg (IX. 23. – X. 22)

Vágyai, külső kapcsolatai, szerelmi kapcsolata lehet gondolatai középpontjában, és az ezzel kapcsolatos helyzetek rámutathatnak saját önértékelésével összefüggő szituációkra.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Titokzatosabb helyzetek, titkos kapcsolatok foglalkoztathatják, illetve egy otthon végezhető munkával kapcsolatosan kerülhet izgalmasabb helyzetbe, de ez feszültséget is okozhat.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Bekorlátozva érezheti magát, ettől pedig feszítettebb megélései lehetnek. Az optimista látásmódja felnagyítja az eseményeket.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Anyagi helyzete és a hétköznapok biztonsága még mindig az előtérbe kerülhet, de egy sorsformáló esemény is bekövetkezhet esetleg, ami testvérével, vagy szomszédaival kapcsolatos.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Rövidebb utazásra számíthat, vagy pedig tanulmányaival, illetve tanító jellegű szellemi tevékenységgel töltheti el a napot.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Mélyen átérezheti egy családi eseményből fakadó helyzet minden rezdülését, de érdemes odafigyelni, hogy ne vegye magára mások terheit, érzelmeit.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!