Forrás:Pinterest

Ezo

Többet ésszel, mint erővel – A Merkúr a Szűz jegyébe lép3 perc olvasási idő

Megosztom:

A kommunikációnkért, a gondolkodásunkért felelős bolygó, a Merkúr a tegnapi nap folyamán a Szűz jegyébe lépett, ahol nagyon jól érzi magát, és a hevesebb, agresszívebb Oroszlán energiák után végre meggondoltabbak lehetünk, és átértékelhetjük helyzeteinket.

Merkúr a Szűz jegyében:

Aki az elmúlt időszakban elfáradt, a hevesebb, tüzesebb, robbanékonyabb helyzetekben, aki úgy érzi, hogy elege lett a teátrális vitákból, a nagy fellángolásokból és hőzöngésekből, az most megnyugodhat kicsit, mert végre a józan észnek kedvező energiák kerülnek előtérbe, és átgondolhatjuk, megfontolhatjuk helyzeteinket. A nehéz asztrológiai energiák még tartanak, de a Merkúr jegyváltása némileg lecsillapíthatja a kedélyeket, a praktikum a józan gondolkodás megfelelő irányba terelheti az ügyeinket, nem a harag és a szenvedély fogja irányítani gondolatainkat.

A feszült helyzeteinket találékonyan és praktikusan kezelhetjük ebben az időszakban, nem égetünk fel magunk mögött mindent és viharzunk el a színpadról ahogy az Oroszlán időszakban tettük, hanem képesek lehetünk kompromisszumokra, megfelelő tárgyalásokra és ami elsődleges, a higgadt, és megfontolt kommunikációra.

Kirobbanó, feszítő, agresszív energia befolyásolja a mindennapjainkat, erről a Mars- Uránusz nehezített fényszögkapcsolata gondoskodik. Világi szinten is sok a tűz, a robbanás, a pusztítóbb helyzetek, melyek előkészítik az átalakulást, a új megszületését.

Balesetveszélyes állás, nagyon figyeljünk oda a közlekedésben, a szúró-vágó eszközök használatánál, vitáknál, veszekedéseknél.

Partnerkapcsolataink is tükrözhetik ezt a nehezebb helyzetet, több, kritikusabb időszakot élhetünk meg, partnerünk/külső kapcsolataink analitikusabban, ridegebben, szőrszálhasogatóbban fordulhatnak felénk, több kritika érhet minket a külvilágból, amit nehezebben élünk meg, oktató monológokat hallgathatunk partnerünktől, és kevesebb intimitás és érzelem kerülhet viszonyulásainkba.

Érdemes ekkor befelé fordulni és megkérdezni magunktól, hogy hol vagyunk kritikusak saját magunkkal? Mi hol racionalizáljuk a helyzetünket? Hol vagyunk hajlamosak kimagyarázni, megmagyarázni dolgokat, melyek csak a hamis biztonságban tartanak benne? Miért nem merjük elengedni a minket már nem szolgáló helyzeteket, mérgező kapcsolatokat.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!