Forrás: Pinterest

Ezo

Szeptemberi kínai asztrológia – erre számíthatunk a Kakas hónapjában2 perc olvasási idő

Megosztom:

Életünk megreformálására nyílik lehetőségünk szeptemberben, a Jin Föld Kakas hónapjában.

2022 szeptember – a Kakas hónapja

A szenvedélyesebb, erőteljesebb, feszítőbb energiákat hozó Majom hónapja után a kínai asztrológia szerint belépünk szeptemberben a Jin Föld Kakas hónapjába, és egy jóval praktikusabb, gyakorlatiasabb energiaminőség áramolhat életünkbe. Rendszerezés, gyakorlatiasság jellemezheti a hónapot, igényünk lehet a csapatmunkára, a másokkal való kapcsolódásra, és ezt a Kakas hónap energiái is támogatják. Nyitottabbak és együttműködőbbek lehetünk, fontossá válhat a közösség érdekében kifejtett tevékenység, legyen ez akár családi, akár lakóközösség, vagy munkaközösségünk.

A hónap energiái az önbizalmunkat is tesztelhetik. Lehet, hogy gondolatban már egy profi tervet összeállítottunk, de nem merünk a tettek mezejére lépni, mert nem bízunk képességeinkben. Vágjunk bele a megtervezett dologba bártan, ne hagyjuk, hogy saját magunkat félelemből lebeszéljük olyan helyzetekről, melyet nagyon szeretnénk. A Kakas energiája a bátorság energiája is, éljünk vele.

A Föld energia a biztonságra törekszik, így hajlamosak lehetünk benne ragadni a komfortzónában, de a Kakas reformer, kitörő energiaminősége segíthet kirobbantani minket, és új, izgalmas helyzetekkel ismerkedhetünk meg általa.

A hónapban érdemes maximalizmusunkkal is foglalkozni, nem szabad önmagunkkal nagyon szigorúnak lenni, senki nem tökéletes, a hibázás lehetőségét adjuk meg saját magunknak is. Érzékenyebben érinthet minket a kritika, szívünkre vehetünk olyan dolgokat is, melyeket egyéb esetben nem szoktunk. Mind magunkkal, mind másokkal szemben elvárásaink legyenek reálisak, egyéb esetben fájó érzés lehet a csalódás.

Tanulmányainkat támogató hónap, előfordulhat, hogy tanfolyamot kezdünk, vagy valami újba vágunk bele, mely bővíti tudásunkat, önismeretünket.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!