Forrás: Pinterest

Ezo

Mindenkit érinteni fog: Nostradamus legfélelmetesebb jóslatai 2022-re3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, hogy az egyik legnagyobb és leghíresebb próféta, Nostradamus több évszázaddal ezelőtt hogyan jósolta meg a jövőt.

Nostradamus jóslata 2022-re:

Mint tudjuk, nem minden előrejelzés egyértelműen pozitív, mivel a világ nincs feketére és fehérre osztva – bonyolultabb és érthetetlenebb. Ezúttal kiábrándító próféciák hangzottak el Nostradamus, a francia reneszánsz kiemelkedő alakja, orvos, asztrológus-csillagász tollából, aki meglehetősen megbízható jóslatairól ismert.

A jós szavai alapján 2022-ben az emberiség minden irányban világméretű katasztrófákra van hivatva. De ne felejtsd el, hogy előrendítő helyzetként szolgálnak majd a világ újjászületéséhez. Nem is olyan régen egy tudóscsoportnak sikerült megfejteni Nostradamus eddig megfejtetlen előrejelzéseit. Mint tudható, a tudós próféciáit titkosítással írta meg, és négy nyelvet egyszerre kombinált, köztük görög, ófrancia, olasz és latin. A szakértők megfejtették az üzenetet, amelyek rossz jövőt jósoltak a Föld minden lakójának. 

 Az emberiség első katasztrófája a globális klímaváltozás. Nostradamus feljegyzései szerint a felmelegedés egy egész civilizáció végéhez vezethet. A szárazság, a szökőár, az időjárási viszonyok romlása, a létfontosságú erőforrások kimerülése szörnyű éhínséghez vezethet.

Ráadásul a próféta egy másik természetben bekövetkező hírnökről beszélt, ami után komoly konfliktus kezdődhet. Egyes asztrológusok előjelként hivatkoznak a Földet január 19-én megközelítő, majd irányt változtató aszteroidára, ugyanis egy hónappal később a világ komoly válsággal szembesült, amely sok ember sorsát megváltoztatta.

A próféta talált feljegyzései alapján 2022-re sok nehéz megpróbáltatást készített az emberiség számára. Az előrejelzések szerint az emberek súlyos válsággal néznek szembe, és a pénz  mindenhol sokat veszíthet értékéből. Megjegyezte, hogy az embernek szembe kell néznie a nehéz időkkel. Mindenki számára a saját jóléte és túlélése lesz az elsődleges. Az emberek nehéz választás előtt állnak. Az egyik kompromisszumhoz, a másik a végzethez vezethet.

Ha helyesnek tartjuk Michel de Notre Dame ( azaz: Nostradamus) jóslatait, akkor 2022 sokak számára fordulópont lesz. A világ megérett a globális változásokra, de hogy pozitívak lesznek-e, még nem tudni, ehhez el kell telnie egy bizonyos időnek.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavetőAmennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!